Info SănătateaTV.ro: Debutul menstruatiei inainte de varsta de 12 ani creste riscul aparitiei problemelor cardiovasculare mai tarziu in viata A fost inregistrat un al doilea deces cauzat de gripa. Ministerul Sanatatii solicita intensificarea vaccinarii antigripale Anxietatea ar putea reprezenta un simptom precoce al aparitiei bolii Alzheimer Debutul menstruatiei inainte de varsta de 12 ani creste riscul aparitiei problemelor cardiovasculare mai tarziu in viata A fost inregistrat un al doilea deces cauzat de gripa. Ministerul Sanatatii solicita intensificarea vaccinarii antigripale Anxietatea ar putea reprezenta un simptom precoce al aparitiei bolii Alzheimer Debutul menstruatiei inainte de varsta de 12 ani creste riscul aparitiei problemelor cardiovasculare mai tarziu in viata A fost inregistrat un al doilea deces cauzat de gripa. Ministerul Sanatatii solicita intensificarea vaccinarii antigripale Anxietatea ar putea reprezenta un simptom precoce al aparitiei bolii Alzheimer
Joi, 18 ian 2018      21:53
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Copiii care suferă arsuri grave vor beneficia de terapii de ultimă oră

15 martie 2012    

Accidentele de arsură pot fi considerate o problemă gravă de sănătatea publică, iar consecinţele pe termen lung nu sunt tocmai puţine. Un risc vital major îl reprezintă în special arsurile la vârste mici.

Copiii cu vârste mici, care suferă arsuri, vor putea beneficia de terapii de ultimă oră. Iar asta ca urmare a proiectului de perfecţionare a cadrelor medicale, denumit „Perfecţionare în terapia medico-chirurgicală de urgenţă a arsurilor pentru copii de vârstă mică (0 – 4 ani) la nivel multiregional” şi demarat la începutul anului 2012 de Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.
 
Proiectul îşi propune ca până în luna octombrie 2012 să ofere instructaj unui număr de 1.690 de cadre medicale, respectiv 560 de medici şi 1.130 de asistente, din întreaga ţară, potrivit prof. univ. dr. Dan Mircea Enescu, managerul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti.