Info SănătateaTV.ro: APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului
Marţi, 22 mai 2018      16:01
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Copiii care suferă arsuri grave vor beneficia de terapii de ultimă oră

15 martie 2012    

Accidentele de arsură pot fi considerate o problemă gravă de sănătatea publică, iar consecinţele pe termen lung nu sunt tocmai puţine. Un risc vital major îl reprezintă în special arsurile la vârste mici.

Copiii cu vârste mici, care suferă arsuri, vor putea beneficia de terapii de ultimă oră. Iar asta ca urmare a proiectului de perfecţionare a cadrelor medicale, denumit „Perfecţionare în terapia medico-chirurgicală de urgenţă a arsurilor pentru copii de vârstă mică (0 – 4 ani) la nivel multiregional” şi demarat la începutul anului 2012 de Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.
 
Proiectul îşi propune ca până în luna octombrie 2012 să ofere instructaj unui număr de 1.690 de cadre medicale, respectiv 560 de medici şi 1.130 de asistente, din întreaga ţară, potrivit prof. univ. dr. Dan Mircea Enescu, managerul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti.