Info SănătateaTV.ro: Mii de oameni din sistemul sanitar protesteaza in fata Guvernului Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, acreditat ca centru de expertiza pentru boli hematologice rare Mii de oameni din sistemul sanitar protesteaza in fata Guvernului Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, acreditat ca centru de expertiza pentru boli hematologice rare Mii de oameni din sistemul sanitar protesteaza in fata Guvernului Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, acreditat ca centru de expertiza pentru boli hematologice rare
Vineri, 27 apr 2018      03:01
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
 • Conferinţa Naţională de Pediatrie

  Conferinţa Naţională de Pediatrie – Urgenţe în Pediatrie. Boli Cronice în Pediatrie, desfăşurată, la Bucureşti, în perioada 19-21 martie 2009, s-a adresat medicilor de pediatrie de la toate eşaloanele de asistenţă.

  vezi mai mult...
 • Autismul - afectiuni conexe si masuri de preventie

  Conf.

  vezi mai mult...
 • Nasterea prematura

  Conf.dr.Silvia Stoicescu- Şef secţie Nou Nascuţi, Spitalul Clinic Gheorghe Polizu Vârsta de gestaţie de la care se salvează copiii prematuri este de 25 de săptămâni (5 luni şi 3 săpt) sau de la o greutate de 600 grame.

  vezi mai mult...
 • Ingrijirea nou-nascutilor in Sectia de Terapie Intensiva

  Dr. Florin Rusu - Șef Secție Anestezie și Terapie Intensivă Spitalul de Copii ”Grigore Alexandrescu” În cazul de faţă este vorba despre un nou-născut prematur cu o malformaţie congenitală, respectiv o atrezie de esofag, care se află într-o stare critică.

  vezi mai mult...
 • Examinarea nou-nascutului

  Dr. Adrian Crăciun, Şef Secţie Neonatologie, Spitalului „I. Cantacuzino” Imediat după naştere, nou-născutul este plasat sub o masă caldă, acolo unde este şters de secreţie.

  vezi mai mult...
 • Cauzele traumatismelor la copii

  Traumatismele la copii se împart la fel ca şi la adult în: contuzii uşoare (care afectează numai părţile moi); entorse, luxaţii (care afectează părţile musculare, articulaţiile) şi fracturile.

  vezi mai mult...
 • Autismul - simptome si tratament

  Autismul este considerat tulburare psihică la copil şi este codificat ca tulburare pervazivă de dezvoltare. O tulburare de dezvoltare, dezvoltare anormală a copilului modificată, distorsionată în principal vizând relaţiile sociale anormale pe care copilul le stabileşte cu lumea.

  vezi mai mult...
 • Prevenirea traumatismelor

  Nu există copii predispuşi la fracturi, există doar mitul oaselor fragile sau mitul lipsei de calciu. Atunci când copii cad trebuie făcute analizele imediat pentru a vedea dacă a căzut sau nu într-un anume fel.

  vezi mai mult...
Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>


BoliPulmonare

CATEGORII EMISIUNI SANATATE