Info SănătateaTV.ro: Organizatia Mondiala a Sanatatii: Respectarea schemelor nationale de vaccinare previne aparitia epidemiilor Cercetatorii au dezvoltat o metoda de distrugere a celulelor canceroase prin „infometarea” acestora Organizatia Mondiala a Sanatatii: Respectarea schemelor nationale de vaccinare previne aparitia epidemiilor Cercetatorii au dezvoltat o metoda de distrugere a celulelor canceroase prin „infometarea” acestora Organizatia Mondiala a Sanatatii: Respectarea schemelor nationale de vaccinare previne aparitia epidemiilor Cercetatorii au dezvoltat o metoda de distrugere a celulelor canceroase prin „infometarea” acestora
Marţi, 23 ian 2018      19:45
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
 • Conferinţa Naţională de Pediatrie

  Conferinţa Naţională de Pediatrie – Urgenţe în Pediatrie. Boli Cronice în Pediatrie, desfăşurată, la Bucureşti, în perioada 19-21 martie 2009, s-a adresat medicilor de pediatrie de la toate eşaloanele de asistenţă.

  vezi mai mult...
 • Autismul - afectiuni conexe si masuri de preventie

  Conf.

  vezi mai mult...
 • Nasterea prematura

  Conf.dr.Silvia Stoicescu- Şef secţie Nou Nascuţi, Spitalul Clinic Gheorghe Polizu Vârsta de gestaţie de la care se salvează copiii prematuri este de 25 de săptămâni (5 luni şi 3 săpt) sau de la o greutate de 600 grame.

  vezi mai mult...
 • Ingrijirea nou-nascutilor in Sectia de Terapie Intensiva

  Dr. Florin Rusu - Șef Secție Anestezie și Terapie Intensivă Spitalul de Copii ”Grigore Alexandrescu” În cazul de faţă este vorba despre un nou-născut prematur cu o malformaţie congenitală, respectiv o atrezie de esofag, care se află într-o stare critică.

  vezi mai mult...
 • Examinarea nou-nascutului

  Dr. Adrian Crăciun, Şef Secţie Neonatologie, Spitalului „I. Cantacuzino” Imediat după naştere, nou-născutul este plasat sub o masă caldă, acolo unde este şters de secreţie.

  vezi mai mult...
 • Cauzele traumatismelor la copii

  Traumatismele la copii se împart la fel ca şi la adult în: contuzii uşoare (care afectează numai părţile moi); entorse, luxaţii (care afectează părţile musculare, articulaţiile) şi fracturile.

  vezi mai mult...
 • Autismul - simptome si tratament

  Autismul este considerat tulburare psihică la copil şi este codificat ca tulburare pervazivă de dezvoltare. O tulburare de dezvoltare, dezvoltare anormală a copilului modificată, distorsionată în principal vizând relaţiile sociale anormale pe care copilul le stabileşte cu lumea.

  vezi mai mult...
 • Prevenirea traumatismelor

  Nu există copii predispuşi la fracturi, există doar mitul oaselor fragile sau mitul lipsei de calciu. Atunci când copii cad trebuie făcute analizele imediat pentru a vedea dacă a căzut sau nu într-un anume fel.

  vezi mai mult...
Pagina: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>


Boli Cronice Netransmisibile

CATEGORII EMISIUNI SANATATE