Info SănătateaTV.ro: La Spitalul Militar s-a inaugurat cel mai performant centru de medicina nucleara din Europa OMS: In 2017, numarul de cazuri de pojar a crescut de patru ori, comparativ cu 2016 La Spitalul Militar s-a inaugurat cel mai performant centru de medicina nucleara din Europa OMS: In 2017, numarul de cazuri de pojar a crescut de patru ori, comparativ cu 2016 La Spitalul Militar s-a inaugurat cel mai performant centru de medicina nucleara din Europa OMS: In 2017, numarul de cazuri de pojar a crescut de patru ori, comparativ cu 2016
Joi, 22 feb 2018      12:20
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Asociaţia Aer Pur, în luptă cu bolile pneumologice

13 ianuarie 2011    

Numărul persoanelor cu afecţiuni pulmonare este în creştere, fapt ce stârneşte tot mai mult îngrijorarea medicilor. În acest sens, Asociaţia Aer Pur, organizaţie non-guvernamentală al cărei vicepreşedinte este prof.univ. dr. Florin Mihălţan, preşedintele Societăţii Române de Pneumologie, a fost şi este implicată într-o serie de proiecte ce ţin de aria pneumologiei, respectiv prevenirea şi stoparea fumatului, astm şi BPOC.

Asociaţia Aer Pur a începutul anul 2011 cu o relansare şi îşi propune să dezvolte o serie de proiecte, care îşi vor aduce contribuţia şi vor îmbunătăţi atât situaţia pacienţilor, cât şi munca şi modul de lucru al medicilor. Acest lucru va duce la o legătură mai stransă între medic şi pacient, potrivit prof. univ. dr. Florin Mihălţan. Unul dintre cele mai importante proiecte este BPOC 360, ce va demara în februarie-martie 2011 şi se va întinde pe o perioadă de şase luni. Proiectul BPOC 360 are ca scop creşterea aderenţei la tratament a pacienților cu BPOC.