Info SănătateaTV.ro: Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018 Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018 Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018
Marţi, 24 apr 2018      08:34
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Conferința Națională Managementul Bolilor Pulmonare, ediția a doua, 12-13 octombrie 2012

27 septembrie 2012    

Conferința Națională de Management al Bolilor Pulmonare, ediția a II-a, se va desfășura în perioada 12-13 octombrie 2012, sub egida științifică a Societății Române de Pneumologie.

Conferința Națională Managementul Bolilor Pulmonare dorește să sublinieze problematica bolilor pulmonare în sistemul de sănătate public din România, dezbătând acest subiect din perspectiva pacientului cu boli pulmonare, a asociațiilor de pacienți, autorităților, medicilor specialiști și a societăților medicale de profil.
 
Prof. univ. dr. Florin Mihălțan, co-preşedinte Conferinţa Naţională Managementul Bolilor Pulmonare a lansat o invitaţie pentru toţi cei interesaţi să participe la acest eveniment.
 
”Recidivăm prin această nouă manifestare care de fapt are un scop final bine cunoscut, să dea ocazia atât asociațiilor de pacienți cât și asociațiilor profesionale și autorităților să reia discuțiile pe teme care suscită întotdeauna interes, legate de bolile pulmonare cronice care întotdeauna sunt cele care pun presiune atât pe sistem cât și la nivel de spitale și ambulatorii. Ne propunem să avem pe de-o parte discuții legate de asigurarea unor programe de asistență pentru boli cronice cu prevalență foarte mare, așa cum sunt bronhopneumopatiile obstructive cronice, astmul bronșic, dar și unele boli rare care la ora actuală nu beneficiază de o asistență organizată și standardizată, așa cum ne-am dori noi pneumologii”, a precizat prof. univ. dr. Florin Mihălțan, președinte interimar Societatea Română de Pneumologie.
 
În cadrul Conferinței Naționale Managementul Bolilor Pulmonare, ediția a II-a, în premieră, vor avea loc discuții cu companiile farmaceutice pentru a stabili o cale comună de colaborare, sponsorizarea unor activități care au în centru pacientul cu toate nevoile și așteptările sale.
 
A II-a Conferință Națională Managementul Bolilor Pulmonare va fi un eveniment creditat cu puncte EMC. Medicii interesați se pot înscrie gratuit pe site-ul www.bolipulmonare.ro.