Info SănătateaTV.ro: La Spitalul Militar s-a inaugurat cel mai performant centru de medicina nucleara din Europa OMS: In 2017, numarul de cazuri de pojar a crescut de patru ori, comparativ cu 2016 La Spitalul Militar s-a inaugurat cel mai performant centru de medicina nucleara din Europa OMS: In 2017, numarul de cazuri de pojar a crescut de patru ori, comparativ cu 2016 La Spitalul Militar s-a inaugurat cel mai performant centru de medicina nucleara din Europa OMS: In 2017, numarul de cazuri de pojar a crescut de patru ori, comparativ cu 2016
Joi, 22 feb 2018      08:20
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Managementul unei societăţi medicale

18 martie 2011    

O asociaţie profesională, precum Societatea Română de Pneumologie are misiunea să concentreze toate eforturile în favoarea celor 850 de pneumologi, care sunt membri ai acestei asociaţii în aşa fel încât să reuşească să răspundă, pe de o parte, doleanţelor şi sugestiilor pneumologilor, iar pe de altă parte să fie acel organ care reprezintă interesele lor în faţa organizaţiilor guvernamentale şi a factorilor politici deciziţionali din ţara noastră, potrivit prof. univ. dr. Florin Mihălţan, preşedintele Societăţii Române de Pneumologie.  

Referitor la autorităţile competente şi în special la Ministerul Sănătăţii, prof. univ. dr. Florin Mihălţan consideră că reprezentanţii acestei instituţii ar putea să se implice şi să colaboreze mai mult cu Societatea Română de Pneumologie. Pe de altă parte, pe lângă obiectivele îndrăzneţe pe termen scurt, pe termen lung se doreşte unitatea şi coeziunea Societăţii Române de Pneumologie.