Info SănătateaTV.ro: Sorina Pintea, despre Spitalul de Arsi: „Vor exista masuri administrative, dar cel mai important e ca spitalul sa functioneze” Dr. Cristian Grasu: Romania ar avea nevoie de aproximativ 130 de kilograme de imunoglobulina Comisia Europeana a aprobat un nou medicament pentru tratarea unei forme rare si agresive de cancer de piele Cercetatorii au descoperit o noua familie de antibiotice in mostre de sol Sorina Pintea, despre Spitalul de Arsi: „Vor exista masuri administrative, dar cel mai important e ca spitalul sa functioneze” Dr. Cristian Grasu: Romania ar avea nevoie de aproximativ 130 de kilograme de imunoglobulina Comisia Europeana a aprobat un nou medicament pentru tratarea unei forme rare si agresive de cancer de piele Cercetatorii au descoperit o noua familie de antibiotice in mostre de sol Sorina Pintea, despre Spitalul de Arsi: „Vor exista masuri administrative, dar cel mai important e ca spitalul sa functioneze” Dr. Cristian Grasu: Romania ar avea nevoie de aproximativ 130 de kilograme de imunoglobulina Comisia Europeana a aprobat un nou medicament pentru tratarea unei forme rare si agresive de cancer de piele Cercetatorii au descoperit o noua familie de antibiotice in mostre de sol
Duminică, 18 feb 2018      04:58
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Peste 60 de participanti la Pneumo Road Show Iasi, 6 noiembrie 2014

12 ianuarie 2015    

Peste 60 de medici pneumologi, medici de familie, cardiologi, alergologi,  dar și medici interniști au participat la Pneumo Road Show, ediția Iași. Scopul acestui eveniment a fost acela de a întări colaborarea între profesioniștii implicați în managementul bolilor pulmonare prin facilitarea schimbului de idei și informații cu privire la prevenția, diagnosticul, tratamentul și monitorizarea acestor afecțiuni.

Temele discutate în cadrul Pneumo Road Show, ediția Iași, au vizat managementul astmului bronșic, impactul comorbidităților asociate bolii pulmonare obstructive cronice, manifestări asociate bolii de reflux gastroesofagian, renunțarea la fumat – personalizare femei versus bărbați, sindromul de apnee în somn, precum și depresia și anxietatea în rândul pacienților cu boli pulmonare.
 
Pneumo Road Show Iași s-a desfășurat în data de 6 noiembrie 2014 și face parte dintr-o serie de evenimente pluridisciplinare, organizate în principalele centre universitare din România. Aceste evenimente au ca obiectiv creșterea gradului de educație medicală în rândul medicilor pneumologi dar și din specialități implicate în managementul bolilor pulmonare.