Info SănătateaTV.ro: Sorina Pintea, despre Spitalul de Arsi: „Vor exista masuri administrative, dar cel mai important e ca spitalul sa functioneze” Dr. Cristian Grasu: Romania ar avea nevoie de aproximativ 130 de kilograme de imunoglobulina Sorina Pintea, despre Spitalul de Arsi: „Vor exista masuri administrative, dar cel mai important e ca spitalul sa functioneze” Dr. Cristian Grasu: Romania ar avea nevoie de aproximativ 130 de kilograme de imunoglobulina Sorina Pintea, despre Spitalul de Arsi: „Vor exista masuri administrative, dar cel mai important e ca spitalul sa functioneze” Dr. Cristian Grasu: Romania ar avea nevoie de aproximativ 130 de kilograme de imunoglobulina
Luni, 19 feb 2018      03:46
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Peste 60 de participanți la Pneumo Road Show Timișoara – 19 noiembrie 2014

12 ianuarie 2015    

România se situează în fruntea țărilor europene în ceea ce privește prevalența bolilor pulmonare, potrivit statisticilor furnizate de Organizația Mondială a Sănătății. În acest context Societatea Română de Pneumologie în parteneriat cu Clinica de Pneumologie Timișoara a organizat Pneumo Road Show, eveniment la care au asistat peste 60 de participanți. Scopul evenimentului a fost acela de a întări colaborarea medicilor pneumologi cu medicii din alte specialități implicate în managementul bolilor respiratorii.

 
În cadrul Cursului Pneumo Road Show Timișoara au fost aduse în discuție subiecte de mare interes în practica medicală precum boala pulmonară obstructivă cronică, alternative diagnostice în fața unui sindrom bronșic obstructiv fix, fibrozele pulmonare și cancerul bronhopulmonar, dispnee progresivă severă la adulții tineri.
 
Pneumo Road Show Timișoara s-a desfășurat în data de 19 noiembrie 2014 și face parte dintr-o serie de evenimente pluridisciplinare, organizate în principalele centre universitare din România. Aceste evenimente au ca obiectiv creșterea gradului de educație medicală în rândul medicilor pneumologi, dar și din specialități implicate în managementul bolilor pulmonare.