Info SănătateaTV.ro: APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic
Miercuri, 23 mai 2018      01:25
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Pneumo Road Show 2016, Ploiesti

28 noiembrie 2016    

Informaţii de actualitate legate de astm, BPOC, cancer pulmonar şi interferenţe cu alte afecţiuni au fost aduse în atenţia participanţilor de specialişti în domeniu, în cadrul Pneumo Road Show Ploieşti ce s-a desfăşurat în data de 12 noiembrie 2016.

 

În ceea ce priveşte cancerul pulmonar, specialiştii spun că în ultima perioadă s-a putut observa o evoluţie a diagnoticului acestei afecţiuni, fapt care îi poate ajuta în individualizarea tratamentului pacientului în cauză.
 
În discuţie a fost adusă şi o altă formă de cancer cu o incidenţă în creştere, mezoteliomul, cauzată de expunerea îndelungată la pulberi de azbest.
 
Demarat în anul 2014, proiectul Pneumo Road Show continuă și în 2016 tradiţia simpozioanelor destinate actualităților în pneumologie, desfășurate în centre din întreaga țară.
 
Organizator ştiinţific: Societatea Română de Pneumologie
Partener: Astra Zeneca
Management eveniment: Sănătatea Press Group