Info SănătateaTV.ro: Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie
Luni, 19 mar 2018      16:43
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
 • Sindromul oboselii cronice - Caracteristici generale

  Serialul “Sindromul oboselii cronice, o afecţiune a omului modern”. Episodul I “Sindromul oboselii cronice – Caracteristici generale” Prof.

  vezi mai mult...
 • Atacuri de panică

  Dr. Ionescu Mihăiţă E. Radu, ne vorbeşte despre ce este, cât durează şi care sunt semnele şi simptomele unui atac de panică.

  vezi mai mult...
 • Adhd - Simptome şi factori de risc

  Conf. dr. Iuliana Dobrescu, şef Clinică de Psihiatrie a Copilului şi Adolescentului a U.M.F Carol DavilaPotrivit prof. dr. Iuliana Dobrescu simptomele de bază ale ADHD sunt hiperactivitatea, impulsivitatea şi deficitul de atenţie, cu menţiunea că acestea diferă în perioada adolescenţei, când cei care suferă de acest sindrom sunt mai degrabă impulsivi.

  vezi mai mult...
 • Adhd - Manifestarea la vârsta adultă

  Conf. dr. Iuliana Dobrescu, şef Clinică de Psihiatrie a Copilului şi Adolescentului a U.M.F Carol Davila ADHD-ul este o tulburare de comportament, o afecţiune de tip neurobiologic, care se manifestă prin deficit de atenţie şi dificultăţi în desfăşurarea unei sarcini, fiind afectată capacitatea individului de a se controla.

  vezi mai mult...
 • Adhd - Consiliere şi tratament

  Conf. dr. Iuliana Dobrescu, şef Clinică de Psihiatrie a Copilului şi Adolescentului a U.M.F Carol DavilaDin episodul al patrulea aflăm de la prof.

  vezi mai mult...
 • Adhd - Cauze şi ipoteze

  Conf. dr. Iuliana Dobrescu, şef Clinică de Psihiatrie a Copilului şi Adolescentului a U.M.F Carol Davila Prof. dr. Iuliana Dobrescu explică teoriile actuale privind cauzele ADHD-ului (teorii care susţin că apariţia ADHD-ului este cauzată de factori precum expunerea în viaţa intrauterină la alcool, tutun etc şi de anumite substanţe regăsite în alimente).

  vezi mai mult...
Pagina: << 1 2 3 4CATEGORII EMISIUNI SANATATE