Info SănătateaTV.ro: Nivelul indemnizatiilor de asigurari sociale de sanatate, pastrat printr-o ordonanta de urgenta Sondaj: Unul din doi romani care au dureri de spate nu merg la doctor din cauza lipsei de timp sau a banilor Nivelul indemnizatiilor de asigurari sociale de sanatate, pastrat printr-o ordonanta de urgenta Sondaj: Unul din doi romani care au dureri de spate nu merg la doctor din cauza lipsei de timp sau a banilor Nivelul indemnizatiilor de asigurari sociale de sanatate, pastrat printr-o ordonanta de urgenta Sondaj: Unul din doi romani care au dureri de spate nu merg la doctor din cauza lipsei de timp sau a banilor
Sâmbătă, 24 feb 2018      00:25
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Acad. Ioanel Sinescu a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca

14 ianuarie 2015    

Acad. Ioanel Sinescu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, a primit din partea Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca titlul de Doctor Honoris Causa. Acesta a fost decernat cu prilejul Zilelor Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” 2014.

Acordarea titlului de Doctor Honoris Causa acad. Ioanel Sinescu a însemnat o recunoaștere a relațiilor de colaborare dintre cele două Universități de Medicină și Farmacie „Carol Davila” și „Iuliu Hațieganu”.
 
„Este un moment emoționant într-adevăr pentru noi, Universitatea de Medicină și Farmacie Cluj Napoca, la acest moment aniversar. Este ceea ce trebuia să se întâmple de foarte mult timp. S-a legalizat relația dintre cele 2 universități prin acordarea titlului de Doctor Honoris Causa domnului acad. rector prof. Ioanel Sinescu. Într-adevăr acest moment este unul fericit - 95 de ani de învățământ medical românesc în Transilvania”, a declarat prof. univ. dr. Alexandru Irimie, rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.
 
„Sunt deosebit de onorat că o universitate prestigioasă cum este aceasta, Universitatea  „Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca, mi-a făcut onoarea să fiu Doctor Honoris Causa. Este un moment deosebit în viața fiecărui cadru didactic să ajungă la o astfel de situație plăcută și în același timp distinsă pentru că ceremonia s-a desfășurat pe teritoriul clujean. Sunt foarte încântat de onoarea care mi s-a făcut”, a precizat acad. Ioanel Sinescu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București.
 
Zilele Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca 2014 s-au desfășurat în perioada 2-5 decembrie, în cadrul cărora au fost celebrate perfomanța, competitivitatea și competența în cei 95 de ani de învățământ medical românesc în Transilvania.
 
Organizator științific: Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca
PR&Comunicare: Sănătatea Press Group