Info SănătateaTV.ro: Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018 Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018 Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018
Marţi, 24 apr 2018      08:22
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Campionatul European de Futsal al Persoanelor cu Diabet – DiaEuro 2017, organizat in premiera la Bucuresti

18 iulie 2017    

A fost dat startul Campionatului European de Futsal al Persoanelor cu Diabet – Dia Euro 2017, organizat în premieră la București, de către Federația Asociațiilor Diabeticilor din România sub egida Federației Internaționale de Diabet Regiunea Europa.

12 echipe din 12 țări luptă pentru titlul DiaEuro 2017, demonstrând că persoanele care trăiesc cu diabet pot face cu succes activitate fizică, recreațională sau competițională. Cu ocazia campionatului DiaEuro 2017 vor fi organizate pentru participanţi şi membrii asociațiilor de pacienți din România și o serie de sesiuni educaționale în legătură cu managementul diabetului.

În cadrul ceremoniei care a deschis oficial DiaEuro 2017 au participat reprezentanți ai autorităților, medici, asociații de pacienți, jurnaliști, alături de cele 12 echipe formate din pacienți cu diabet zaharat.