Info SănătateaTV.ro: Speranta de viata in Romania a ajuns la 75 de ani, dar inca este cu aproape sase ani sub media UE Speranta de viata in Romania a ajuns la 75 de ani, dar inca este cu aproape sase ani sub media UE Speranta de viata in Romania a ajuns la 75 de ani, dar inca este cu aproape sase ani sub media UE
Vineri, 15 dec 2017      21:39
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Conf. dr. Marian Burcea, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

21 martie 2017    

Noul preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate este conf. dr. Marian Burcea. Numirea în această funcţie a fost făcută printr-o decizie a primului ministru Sorin Grindeanu, la propunerea ministrului Sănătăţii, prof. dr. Florian Bodog.

 

Preluarea mandatului a avut loc astăzi, 21 martie 2017, la sediul CNAS, în prezenţa ministrului Sănătăţii şi a directorului general CNAS, Radu Ţibichi.
 
Marian Burcea este medic oftalmolog, general de brigadă medic (rez.) şi conferenţiar universitar doctor la U.M.F. "Carol Davila" din Bucureşti.
 
A ocupat funcţia de director medical la Spitalul de Oftalmologie din Bucureşti, iar din 2004 şi până în prezent a ocupat funcţia de director în cadrul Casei Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii  Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti (C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.)