Info SănătateaTV.ro: MS: Guvernul a adoptat noua metodologie de calcul a preturilor medicamentelor iesite de sub patent Prof. univ. dr. Lucian Miron: Cancerul mamar triplu test negativ are factori de risc diferiti fata de cancerul mamar clasic Studiu: Sarcina creste riscul de accident vascular cerebral in randul femeilor tinere, insa nu si in cazul celor mai in varsta MS: Guvernul a adoptat noua metodologie de calcul a preturilor medicamentelor iesite de sub patent Prof. univ. dr. Lucian Miron: Cancerul mamar triplu test negativ are factori de risc diferiti fata de cancerul mamar clasic Studiu: Sarcina creste riscul de accident vascular cerebral in randul femeilor tinere, insa nu si in cazul celor mai in varsta MS: Guvernul a adoptat noua metodologie de calcul a preturilor medicamentelor iesite de sub patent Prof. univ. dr. Lucian Miron: Cancerul mamar triplu test negativ are factori de risc diferiti fata de cancerul mamar clasic Studiu: Sarcina creste riscul de accident vascular cerebral in randul femeilor tinere, insa nu si in cazul celor mai in varsta
Miercuri, 26 oct 2016      18:08

Dezbatere pe tema comasării spitalelor la Ministerul Sănătății

08 februarie 2011    

Proiectul Ministerului Sănătăţii privind comasarea şi transformarea unor unităţi sanitare în centre de permanenţă şi în cămine pentru bătrâni a stârnit îngrijorarea atât a managerilor spitalelor vizate, pe de o parte, cât şi a personalului medical, pe de altă parte. În acest context, în cadrul dezbaterii publice din data de 7 februarie 2011, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au încercat să liniştească personalul unităţilor vizate spunând că în cadrul comasărilor angajaţii nu îşi vor schimba profilul şi nici activitatea profesională.

Potrivit secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, Cristian Irimia, se doreşte realizarea unui management eficient al unor unităţi sanitare. Pe de altă parte, oficialul a subliniat faptul că la baza proiectului de comasare nu a stat realizarea de economii, ci creşterea calităţii actului medical. Cât despre comasarea unităţilor sanitare care au în derulare proiecte din fonduri europene, astfel de cazuri vor fi analizate astfel încât aceşti bani să nu se piardă.

Conferinta medicilor pneumologi rezidenti