Info SănătateaTV.ro: Sorina Pintea, despre Spitalul de Arsi: „Vor exista masuri administrative, dar cel mai important e ca spitalul sa functioneze” Dr. Cristian Grasu: Romania ar avea nevoie de aproximativ 130 de kilograme de imunoglobulina Comisia Europeana a aprobat un nou medicament pentru tratarea unei forme rare si agresive de cancer de piele Cercetatorii au descoperit o noua familie de antibiotice in mostre de sol Sorina Pintea, despre Spitalul de Arsi: „Vor exista masuri administrative, dar cel mai important e ca spitalul sa functioneze” Dr. Cristian Grasu: Romania ar avea nevoie de aproximativ 130 de kilograme de imunoglobulina Comisia Europeana a aprobat un nou medicament pentru tratarea unei forme rare si agresive de cancer de piele Cercetatorii au descoperit o noua familie de antibiotice in mostre de sol Sorina Pintea, despre Spitalul de Arsi: „Vor exista masuri administrative, dar cel mai important e ca spitalul sa functioneze” Dr. Cristian Grasu: Romania ar avea nevoie de aproximativ 130 de kilograme de imunoglobulina Comisia Europeana a aprobat un nou medicament pentru tratarea unei forme rare si agresive de cancer de piele Cercetatorii au descoperit o noua familie de antibiotice in mostre de sol
Duminică, 18 feb 2018      20:18
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Inaugurarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”

04 septembrie 2015    
Peste 100.000 de copii vor beneficia de asistență medicală de urgență anual în noua unitate de primiri urgențe Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, un proiect estimat la circa 28 de milioane de lei, derulat cu sprijinul Ministerului Sănătății.
 
Primul tronson al proiectului a fost inaugurat astăzi în prezența Primului Ministru, Victor Ponta, a Ministrului Sănătății, Nicolae Bănicioiu și a Dr. Raed Arafat, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.
 
Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) are o capacitate de 22 de posturi care pot acoperi toate tipurile de urgențe medicale, de la urgențe minore, la urgențe majore.
 
Lucrările, atât în ceea ce privește consolidarea, cât și extinderea și modernizarea au fost realizate cu sprijinul Ministerului Sănătății, în timp ce pentru dotarea unității cu aparatură medicală o contribuție importantă au avut-o sponsorizările primite.