Info SănătateaTV.ro: Speranta de viata in Romania a ajuns la 75 de ani, dar inca este cu aproape sase ani sub media UE Speranta de viata in Romania a ajuns la 75 de ani, dar inca este cu aproape sase ani sub media UE Speranta de viata in Romania a ajuns la 75 de ani, dar inca este cu aproape sase ani sub media UE
Vineri, 15 dec 2017      21:24
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Ministrul Sanatatii: Va exista un Program National de ingrijire a pacientilor arsi

25 noiembrie 2015    
Ministrul Sănătăţii, conf. dr. Patriciu Achimaș-Cadariu a anunţat implementarea unui program de îngrijire a pacienţilor arşi, după ce aceştia ies din terapia intensivă. Măsura a fost propusă de autorităţi în urma incediului din 30 octombrie din clubul Colectiv, în urma căreia până în prezent  şi-au pierdut viata 60 de persoane.
 

„Intenţionăm să facem un Program Naţional de Arşi care va fi parte integrantă a programelor prioritare şi programul de construire şi reabilitare a centrelor de arşi, finanţat printr-un împrumut de la Banca Mondială”, a declarat ministrul Sănătăţii, conf. dr. Patriciu Achimaș-Cadariu, în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut ca temă analiza incidentului din clubul bucureștean.