Info SănătateaTV.ro: DSP: Infectia cu virusul West Nile in forma severa provoaca sechele, insa poate fi prevenita Conf. dr. Corina Zugravu: Consumul produselor de origine vegetala ofera avantaje pentru aparatul cardiovascular DSP: Infectia cu virusul West Nile in forma severa provoaca sechele, insa poate fi prevenita Conf. dr. Corina Zugravu: Consumul produselor de origine vegetala ofera avantaje pentru aparatul cardiovascular DSP: Infectia cu virusul West Nile in forma severa provoaca sechele, insa poate fi prevenita Conf. dr. Corina Zugravu: Consumul produselor de origine vegetala ofera avantaje pentru aparatul cardiovascular
Vineri, 26 aug 2016      22:56

Muntenia Medical Hospital, primul spital privat regional din Piteşti

11 mai 2011    

Muntenia Medical Hospital, primul spital privat regional din Piteşti, a fost inaugurat în data de 4 mai 2011. Spitalul şi-a deschis porţile într-o zi în care România a sărbătorit Ziua Naţională a Inimii. Departamentul de Radiologie Imagistică Medicală de la Muntenia Medical Hospital deţine cea mai nouă şi mai performantă aparatură din ţară.

Computerul tomograf din dotare, printre puţinele din România, permite efectuarea de examene rapide, cu doze mici de iradiere. Spitalul Muntenia Medical Hospital dispune de două săli de operaţie utilate modern şi 16 rezerve, în care pacienţii au la dispoziţie toate dotările necesare pentru spitalizare.

Societatea Romana de microbiologie