Info SănătateaTV.ro: Vlad Voiculescu: Sistemul sanitar trebuie curatat de frauda si corupție, pentru beneficiul medicilor si avantajul pacientilor Condiții occidentale pentru copiii bolnavi de cancer la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu” din Timisoara Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca a implementat un sistem informatic integrat pentru laboratorul de radiologie Vlad Voiculescu: Sistemul sanitar trebuie curatat de frauda si corupție, pentru beneficiul medicilor si avantajul pacientilor Condiții occidentale pentru copiii bolnavi de cancer la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu” din Timisoara Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca a implementat un sistem informatic integrat pentru laboratorul de radiologie Vlad Voiculescu: Sistemul sanitar trebuie curatat de frauda si corupție, pentru beneficiul medicilor si avantajul pacientilor Condiții occidentale pentru copiii bolnavi de cancer la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu” din Timisoara Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca a implementat un sistem informatic integrat pentru laboratorul de radiologie
Vineri, 09 dec 2016      19:28

Plată diferenţiată pentru cadrele medicale din spitalele publice

15 februarie 2011    

Cadrele medicale din spitalele publice vor fi plătite diferenţiat începând cu anul 2011, potrivit Ministerului Sănătăţii care lucrează la un proiect în acest sens. Mai exact, plata se va face pe baza unui set de criterii de performanţă. Un alt punct al sistemului de plată ce ar putea fi introdus face referire la posibilitatea medicilor de a încheia contracte de prestări servicii medicale cu mai multe unităţi publice.

Pentru a afla părerea unor specialiști de marcă în domeniu am stat de vorbă cu prof. univ. dr. Mircea Cinteză, șeful Secţiei Cardiologie I, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti și cu dr. Tudor Ciuhodaru, șeful Secţiei Urgenţă de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan” Iaşi.

Conferinta medicilor pneumologi rezidenti