Info SănătateaTV.ro: Transplantul Medular in Romania: Realitati si Perspective de Viitor Primul Congres National al Societatii Romane de Transplant Medular a inceput Transplantul Medular in Romania: Realitati si Perspective de Viitor Primul Congres National al Societatii Romane de Transplant Medular a inceput Transplantul Medular in Romania: Realitati si Perspective de Viitor Primul Congres National al Societatii Romane de Transplant Medular a inceput
Vineri, 23 iun 2017      09:51

Plată diferenţiată pentru cadrele medicale din spitalele publice

15 februarie 2011    

Cadrele medicale din spitalele publice vor fi plătite diferenţiat începând cu anul 2011, potrivit Ministerului Sănătăţii care lucrează la un proiect în acest sens. Mai exact, plata se va face pe baza unui set de criterii de performanţă. Un alt punct al sistemului de plată ce ar putea fi introdus face referire la posibilitatea medicilor de a încheia contracte de prestări servicii medicale cu mai multe unităţi publice.

Pentru a afla părerea unor specialiști de marcă în domeniu am stat de vorbă cu prof. univ. dr. Mircea Cinteză, șeful Secţiei Cardiologie I, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti și cu dr. Tudor Ciuhodaru, șeful Secţiei Urgenţă de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan” Iaşi.