Info SănătateaTV.ro: DSU a prezentat medEasy: prima aplicație mobilă destinată pregătirii medicilor rezidenți Prof. dr. Gabriela Radulian, noul presedinte al Societatii de Neuropatie Diabetica DSU a prezentat medEasy: prima aplicație mobilă destinată pregătirii medicilor rezidenți Prof. dr. Gabriela Radulian, noul presedinte al Societatii de Neuropatie Diabetica DSU a prezentat medEasy: prima aplicație mobilă destinată pregătirii medicilor rezidenți Prof. dr. Gabriela Radulian, noul presedinte al Societatii de Neuropatie Diabetica
Marţi, 25 iul 2017      17:49

Plată diferenţiată pentru cadrele medicale din spitalele publice

15 februarie 2011    

Cadrele medicale din spitalele publice vor fi plătite diferenţiat începând cu anul 2011, potrivit Ministerului Sănătăţii care lucrează la un proiect în acest sens. Mai exact, plata se va face pe baza unui set de criterii de performanţă. Un alt punct al sistemului de plată ce ar putea fi introdus face referire la posibilitatea medicilor de a încheia contracte de prestări servicii medicale cu mai multe unităţi publice.

Pentru a afla părerea unor specialiști de marcă în domeniu am stat de vorbă cu prof. univ. dr. Mircea Cinteză, șeful Secţiei Cardiologie I, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti și cu dr. Tudor Ciuhodaru, șeful Secţiei Urgenţă de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan” Iaşi.