Info SănătateaTV.ro: Ce sfaturi au specialistii Asociatiei Americane a Inimii pentru prevenirea afectiunilor cardiovasculare Ce sfaturi au specialistii Asociatiei Americane a Inimii pentru prevenirea afectiunilor cardiovasculare Ce sfaturi au specialistii Asociatiei Americane a Inimii pentru prevenirea afectiunilor cardiovasculare
Joi, 24 aug 2017      11:36

Plată diferenţiată pentru cadrele medicale din spitalele publice

15 februarie 2011    

Cadrele medicale din spitalele publice vor fi plătite diferenţiat începând cu anul 2011, potrivit Ministerului Sănătăţii care lucrează la un proiect în acest sens. Mai exact, plata se va face pe baza unui set de criterii de performanţă. Un alt punct al sistemului de plată ce ar putea fi introdus face referire la posibilitatea medicilor de a încheia contracte de prestări servicii medicale cu mai multe unităţi publice.

Pentru a afla părerea unor specialiști de marcă în domeniu am stat de vorbă cu prof. univ. dr. Mircea Cinteză, șeful Secţiei Cardiologie I, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti și cu dr. Tudor Ciuhodaru, șeful Secţiei Urgenţă de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan” Iaşi.