Info SănătateaTV.ro: Proteinele din laptele matern protejeaza bebelusul de alergiile alimentare Proteinele din laptele matern protejeaza bebelusul de alergiile alimentare Proteinele din laptele matern protejeaza bebelusul de alergiile alimentare
Miercuri, 22 nov 2017      12:54
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Prof. univ. dr. Alexandru Irimie a primit titlul de „Doctor Honoris Causa” al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila“, București

02 iunie 2015    

Rectorul  Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca,  prof. univ. dr. Alexandru Irimie, a primit titlul de „Doctor Honoris Causa” al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. 

Prof. univ. dr. Alexandru Irimie s-a remarcat ca un reputat chirurg oncolog, dar și ca personalitate care a contribuit la ceea ce este astăzi Institutul Oncologic „Prof. dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca. Astfel, distincția i-a fost acordată în semn de considerație pentru activitatea medicală și de cercetare în domeniul sănătății desfășurată de-a lungul timpului.
 
Distincția a fost înmânată de acad. Ioanel Sinescu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” Bucureşti. Ceremonia de acordare a titlului de „Doctor Honoris Causa” s-a desfășurat în cadrul celui de-al III-lea Congres al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, eveniment ce s-a desfășurat în perioada  28-30 mai 2015, la Palatul Parlamentului.