Info SănătateaTV.ro: Sorina Pintea, despre Spitalul de Arsi: „Vor exista masuri administrative, dar cel mai important e ca spitalul sa functioneze” Dr. Cristian Grasu: Romania ar avea nevoie de aproximativ 130 de kilograme de imunoglobulina Comisia Europeana a aprobat un nou medicament pentru tratarea unei forme rare si agresive de cancer de piele Cercetatorii au descoperit o noua familie de antibiotice in mostre de sol Sorina Pintea, despre Spitalul de Arsi: „Vor exista masuri administrative, dar cel mai important e ca spitalul sa functioneze” Dr. Cristian Grasu: Romania ar avea nevoie de aproximativ 130 de kilograme de imunoglobulina Comisia Europeana a aprobat un nou medicament pentru tratarea unei forme rare si agresive de cancer de piele Cercetatorii au descoperit o noua familie de antibiotice in mostre de sol Sorina Pintea, despre Spitalul de Arsi: „Vor exista masuri administrative, dar cel mai important e ca spitalul sa functioneze” Dr. Cristian Grasu: Romania ar avea nevoie de aproximativ 130 de kilograme de imunoglobulina Comisia Europeana a aprobat un nou medicament pentru tratarea unei forme rare si agresive de cancer de piele Cercetatorii au descoperit o noua familie de antibiotice in mostre de sol
Duminică, 18 feb 2018      04:45
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Prof. univ. dr. Alexandru Irimie a primit titlul de „Doctor Honoris Causa” al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila“, București

02 iunie 2015    

Rectorul  Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca,  prof. univ. dr. Alexandru Irimie, a primit titlul de „Doctor Honoris Causa” al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. 

Prof. univ. dr. Alexandru Irimie s-a remarcat ca un reputat chirurg oncolog, dar și ca personalitate care a contribuit la ceea ce este astăzi Institutul Oncologic „Prof. dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca. Astfel, distincția i-a fost acordată în semn de considerație pentru activitatea medicală și de cercetare în domeniul sănătății desfășurată de-a lungul timpului.
 
Distincția a fost înmânată de acad. Ioanel Sinescu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” Bucureşti. Ceremonia de acordare a titlului de „Doctor Honoris Causa” s-a desfășurat în cadrul celui de-al III-lea Congres al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, eveniment ce s-a desfășurat în perioada  28-30 mai 2015, la Palatul Parlamentului.