Info SănătateaTV.ro: Sorina Pintea, despre Spitalul de Arsi: „Vor exista masuri administrative, dar cel mai important e ca spitalul sa functioneze” Dr. Cristian Grasu: Romania ar avea nevoie de aproximativ 130 de kilograme de imunoglobulina Comisia Europeana a aprobat un nou medicament pentru tratarea unei forme rare si agresive de cancer de piele Cercetatorii au descoperit o noua familie de antibiotice in mostre de sol Sorina Pintea, despre Spitalul de Arsi: „Vor exista masuri administrative, dar cel mai important e ca spitalul sa functioneze” Dr. Cristian Grasu: Romania ar avea nevoie de aproximativ 130 de kilograme de imunoglobulina Comisia Europeana a aprobat un nou medicament pentru tratarea unei forme rare si agresive de cancer de piele Cercetatorii au descoperit o noua familie de antibiotice in mostre de sol Sorina Pintea, despre Spitalul de Arsi: „Vor exista masuri administrative, dar cel mai important e ca spitalul sa functioneze” Dr. Cristian Grasu: Romania ar avea nevoie de aproximativ 130 de kilograme de imunoglobulina Comisia Europeana a aprobat un nou medicament pentru tratarea unei forme rare si agresive de cancer de piele Cercetatorii au descoperit o noua familie de antibiotice in mostre de sol
Duminică, 18 feb 2018      20:17
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Programul de instruire a educatorilor in diabet „Aplicatii Practice ale Educatiei Terapeutice in Diabet”, Ploiesti, 22 iulie 2016

03 august 2016    
Programul de Instruire a educatorilor în diabet „Aplicaţii Practice ale Educaţiei Terapeutice în Diabet” s-a desfăşurat în data de 22 iulie 2016 la Ploieşti şi a adus în atenţia participanţilor noţiuni teoretice legate de diabetul zaharat, dar şi aspecte legate de educaţia terapeutică. Evenimentul a avut ca obiectiv creşterea nivelului de educaţie a asistenţilor medicali în ceea ce priveşte abordarea persoanei cu diabet şi interacţiunea cu aceasta astfel încât la rândul său pacientul să poată fi educat cu privire la boala sa.
 
Mai exact, asistenţii medicali prezenţi la eveniment au fost implicaţi în simulări de caz şi au fost instruiţi în utilizarea unor dispozitive medicale specifice tratamentului persoanei cu diabet. În cadrul cursului s-a pus accent si pe tehnicile de comunicare.
 
Cursul E-Diab 2016 este un proiect al Asociaţiei Române de Educaţie în Diabet cu sprijinul companiei farmaceutice AstraZeneca.
Management eveniment: Sănătatea Press Group