Info SănătateaTV.ro: MS: A fost finalizat procesul de achizitie a vaccinului pneumococic conjugat cu 13 valente MS: A fost finalizat procesul de achizitie a vaccinului pneumococic conjugat cu 13 valente MS: A fost finalizat procesul de achizitie a vaccinului pneumococic conjugat cu 13 valente
Duminică, 20 aug 2017      03:19

Proiectul de modernizare a unor zone din Institutul Clinic Fundeni ar putea fi gata in octombrie

14 septembrie 2015    
Lucrările de reamenajare și reabilitare de la Institutul Clinic Fundeni  demarate in luna iunie 2015 pentru mai multe zone ale unității medicale sunt aproape de finalizare.
 
Proiectul, care se așteaptă să fie gata în luna octombrie vizează mai multe secții dintr-una dintre clădirile Institutului Clinic Fundeni, căile de acces, alei, zonele destinate parcărilor, sala de primire a pacienților, precum și înființarea unei săli de așteptare pentru pacienți.
 
Fluxul mare de oameni care ajung la Institutul Clinic Fundeni, fie că este vorba despre pacienți, aparținători, studenți la medicină sau rezidenți a determinat lansarea acestui proiect de reamenajare și reabilitare.
 

În total, în fiecare lună la Institutul Clinic Fundeni ajung aproximativ 15.000 de pacienți, doar, dintre care circa 11-12 mii au nevoie de internare, în regim de spitalizare continuă sau de zi.