Info SănătateaTV.ro: Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie
Sâmbătă, 17 mar 2018      14:31
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Se schimba contractul de management in spitalele publice. Proiectul se afla in lucru la Ministerul Sanatatii

01 iunie 2016    
Reprezentanții Ministerului Sănătății au anunțat că vor începe lucrul la un proiect de elaborare a unui nou contract de management al spitalelor din sfera publică.
 
În cadrul noului contract pentru managerii unităților sanitare se vor avea în vedere criterii de evaluare printre care: raportarea reală a infecțiilor nosocomiale, igiena din spitale și părerea pacienților.
 

Până la definitivarea proiectului și stabilirea criteriilor din noul contract de management nu se va mai derula niciun concurs pentru poziția de manager, a explicat purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, într-o conferință de presă.