Info SănătateaTV.ro: Saptamana Europeana a Imunizarii 2017 Saptamana Europeana a Imunizarii 2017 Saptamana Europeana a Imunizarii 2017
Joi, 27 apr 2017      06:20

Recuperarea medicala integrata, un castig pentru pacient, familie si societate

14 iulie 2016    
Recuperarea medicală integrată este o parte esențială a procesului de tratament în cazul multor pacienți care au suferit diferite afecțiuni. Printre acestea se numără cele cardiologice, neurologice sau ortopedice. Recuperarea realizată din punct de vedere integrat abordează pacientul ca centru de interes, acesta fiind evaluat, consultat și tratat multidisciplinar. 
 
Orice patologie în care pacientul rămâne cu o deficiență în urma episodului de boală, necesită recuperare medicală integrată.
 
Pacientul care are nevoie de recuperare medicală integrată intră într-un sistem de proceduri terapeutice, din partea mai multor specialități medicale.
 
Există situații în care recuperarea medicală integrată poate rezolva problemele unui pacient evitându-se astfel tratamentul chirurgical mai complicat.
 

În recuperarea medicală integrată există în permanență deschidere spre nou, inovațiile venind cel mai des din domeniul tehnologiei și aparaturii.