Info SănătateaTV.ro: MS: A fost finalizat procesul de achizitie a vaccinului pneumococic conjugat cu 13 valente MS: A fost finalizat procesul de achizitie a vaccinului pneumococic conjugat cu 13 valente MS: A fost finalizat procesul de achizitie a vaccinului pneumococic conjugat cu 13 valente
Vineri, 18 aug 2017      15:35

Ziua Mondială a Rinichiului, un semnal de alarmă pentru români

08 martie 2012    

Conferința de presă dedicată Zilei Mondiale a Rinichilor din 7 martie 2012 a avut ca temă dializa și transplantul renal, două mijloace de tratament în cazul bolii cronice de rinichi. Specialiști nefrologi și urologi, cadre medicale, reprezentanți ai presei și chiar pacienți cu boli cronice de rinichi au luat parte la discuțiile privind importanța prevenției în boala cronică de rinichi și importanța rinichiului în viața fiecăruia dintre noi.

Conferința de presă dedicată Zilei Mondiale a Rinichilor a fost organizată la Spitalului Clinic de Nefrologie ”Dr. Carol Davila” şi a avut tema ”Tu ți-ai controlat vreodată rinichii?”. Prof. univ. dr. Mircea Penescu, Director General Spitalul Clinic de Nefrologie ”Dr. Carol Davila”, prof. univ. dr. Ioanel Sinescu, rector Universitatea de Medicină și Farmacie ”Dr. Carol Davila”, prof. univ. dr. Eugen Moţa, președinte Societatea de Nefrologie din România, Prof. univ. dr. Gabriel Mircescu, director medical Spitalul Clinic de Nefrologie ”Dr. Carol Davila” au subliniat  importanţa rinichilor în viața omului.
 
Partener instituțional al evenimentului dedicat Zilei Mondiale a Rinichiului: Spitalul Clinic de Nefrologie ”Dr. Carol Davila”
 
Partener: Fresenius Medical Care
 
Management eveniment: Sănătatea Press Group