Info SănătateaTV.ro: APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului
Marţi, 22 mai 2018      15:43
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Ziua Mondială a Rinichiului, un semnal de alarmă pentru români

08 martie 2012    

Conferința de presă dedicată Zilei Mondiale a Rinichilor din 7 martie 2012 a avut ca temă dializa și transplantul renal, două mijloace de tratament în cazul bolii cronice de rinichi. Specialiști nefrologi și urologi, cadre medicale, reprezentanți ai presei și chiar pacienți cu boli cronice de rinichi au luat parte la discuțiile privind importanța prevenției în boala cronică de rinichi și importanța rinichiului în viața fiecăruia dintre noi.

Conferința de presă dedicată Zilei Mondiale a Rinichilor a fost organizată la Spitalului Clinic de Nefrologie ”Dr. Carol Davila” şi a avut tema ”Tu ți-ai controlat vreodată rinichii?”. Prof. univ. dr. Mircea Penescu, Director General Spitalul Clinic de Nefrologie ”Dr. Carol Davila”, prof. univ. dr. Ioanel Sinescu, rector Universitatea de Medicină și Farmacie ”Dr. Carol Davila”, prof. univ. dr. Eugen Moţa, președinte Societatea de Nefrologie din România, Prof. univ. dr. Gabriel Mircescu, director medical Spitalul Clinic de Nefrologie ”Dr. Carol Davila” au subliniat  importanţa rinichilor în viața omului.
 
Partener instituțional al evenimentului dedicat Zilei Mondiale a Rinichiului: Spitalul Clinic de Nefrologie ”Dr. Carol Davila”
 
Partener: Fresenius Medical Care
 
Management eveniment: Sănătatea Press Group