ticker
Info SănătateaTV: Legislatia anti-fumat, solutia necesara intr-o tara in care creste rata infarctului la tineri Ziua Mondiala a Vederii: cum sa avem grija de ochii nostri Saptamana Neuropatiei Diabetice: 27 de orase din Romania, angrenate in „maratonul” NeuroDiab Prof. Univ. Dr. Nicolae Hâncu: Sunt cercetari care arata ca un consum de pana la 7 oua pe saptamana previne diabetul Obezitatea infantila poate fi combatuta prin consum de iaurt Bolile transmisibile, domeniu prioritar pe agenda sanatatii publice Prof. univ. dr. Maria Dorobantu: „Varsta la care persoanele sufera un infarct miocardic coboara sub 30 de ani” Fierul, un element esential in buna functionare a organismului Prof. dr. Florin Mihaltan: „Legea impotriva fumatului in public e strategia de viitor a Societatii Romane de Pneumologie” Societatea Romana de Pneumologie, dezbatere cu jurnalisti pentru promovarea comunicarii eficiente despre pericolele fumatului Legislatia anti-fumat, solutia necesara intr-o tara in care creste rata infarctului la tineri Ziua Mondiala a Vederii: cum sa avem grija de ochii nostri Saptamana Neuropatiei Diabetice: 27 de orase din Romania, angrenate in „maratonul” NeuroDiab Prof. Univ. Dr. Nicolae Hâncu: Sunt cercetari care arata ca un consum de pana la 7 oua pe saptamana previne diabetul Obezitatea infantila poate fi combatuta prin consum de iaurt Bolile transmisibile, domeniu prioritar pe agenda sanatatii publice Prof. univ. dr. Maria Dorobantu: „Varsta la care persoanele sufera un infarct miocardic coboara sub 30 de ani” Fierul, un element esential in buna functionare a organismului Prof. dr. Florin Mihaltan: „Legea impotriva fumatului in public e strategia de viitor a Societatii Romane de Pneumologie” Societatea Romana de Pneumologie, dezbatere cu jurnalisti pentru promovarea comunicarii eficiente despre pericolele fumatului Legislatia anti-fumat, solutia necesara intr-o tara in care creste rata infarctului la tineri Ziua Mondiala a Vederii: cum sa avem grija de ochii nostri Saptamana Neuropatiei Diabetice: 27 de orase din Romania, angrenate in „maratonul” NeuroDiab Prof. Univ. Dr. Nicolae Hâncu: Sunt cercetari care arata ca un consum de pana la 7 oua pe saptamana previne diabetul Obezitatea infantila poate fi combatuta prin consum de iaurt Bolile transmisibile, domeniu prioritar pe agenda sanatatii publice Prof. univ. dr. Maria Dorobantu: „Varsta la care persoanele sufera un infarct miocardic coboara sub 30 de ani” Fierul, un element esential in buna functionare a organismului Prof. dr. Florin Mihaltan: „Legea impotriva fumatului in public e strategia de viitor a Societatii Romane de Pneumologie” Societatea Romana de Pneumologie, dezbatere cu jurnalisti pentru promovarea comunicarii eficiente despre pericolele fumatului
ticker

Calendar medical

 • Congresul Naţional de Oftalmologie – Ediţia a VIII-a

  Congresul Naţional de Oftalmologie – Ediţia a VIII-a

  Data: 30 Septembrie 2009 - 3 Octombrie 2009 Ora: N/A Locatia: Sinaia

  Organizator: Societatea Română de Oftalmologie (SRO )

  Contact:
  Contact: 004-021.313.7189
  E-mail: milophtha@digicom.ro
  Web: http://www.oftalmologia.ro/home.php

  Descriere:

  Societatea Română de Oftalmologie (SRO ) va organiza în perioada 30 septembrie-3 octombrie, la Sinaia Congresul Naţional de Oftalmologie.
  Programul ştiintific al congresului include operaţii live, simpozioane, prezentare lucrări, prezentare postere, cursuri, cea de-a VIII-a Sesiune a rezidenţilor, cea de-a VI-a Sesiune a asistentelor, expoziţie.

  Limbile oficiale ale congresului sunt: româna, engleza şi franceza.

  Taxa congres:

  - membri activi SRO specialisti/primari - 100 euro până la 01.09.2009 şi 200 euro după această dată
  - membri activi SRO rezidenţi - 20 euro până la data de 01.09.2009 şi 60 euro după această dată
  - non-membri specialişti primari - 300 euro până la data de 01.09.2009 şi 500 euro după această dată
  - non-membri rezidenţi - 60 euro până la 01.09.2009 şi 100 euro după această dată
  - asistente medicale - 40 euro pâăa la 01.09.2009 şi 80 euro după această dată
  - însoţitori - 50 euro
  - expozanţi - 200 euro