ticker
Info SănătateaTV: APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului
ticker

Calendar medical

 • Lansare Dobrogea-Benecol, pâine care reduce colesterolul

  Lansare Dobrogea-Benecol, pâine care reduce colesterolul

  Data: 2010-06-02 Ora: 19:00 Locatia: aula Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti

  Organizator: Sănătatea Media Group

  Contact:
  Valentina Moraru
  PR Executive
  Mobil: 0733.011.107
  E-mail: pr@sanatateamediagroup.ro

  Descriere:

  Dobrogea Grup-Constanţa, unul din cei mai importanţi producători din domeniul morărit-panificaţie din România, în parteneriat cu Raisio Finlanda, lansează DOBROGEA-BENECOL, o pâine de secară cu rol dovedit în reducerea colesterolului sanguin.
  Specialiştii în nutriţie, împreună cu producătorii de alimente din întreaga lume caută mereu soluţii pentru crearea unor produse sănătoase. Pâinea Dobrogea-Benecol, produsă de Dobrogea Grup din făină integrală de secară cu esteri de stanoli din plante, are efect dovedit în scăderea colesterolului. Produsul este recomandat de medici persoanelor care au colesterolul mărit, precum şi celor care vor să prevină această problemă de sănătate. De asemenea, pâinea Dobrogea-Benecol este recomandată celor care doresc să adopte o dietă sănătoasă.
  La eveniment şi-au anunţat participarea peste 70 de specialişti de renume din domeniul medical şi al cercetării alimentare, reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, ai Ministerului Agriculturii, ai Patronatului Român din Industria de Morărit, Panificaţie şi Produse Făinoase (ROMPAN), precum şi membri ai asociaţiilor de pacienţi cu afectiuni cardiologice şi diabetologice. La manifestare va fi prezent şi inventatorul Benecol, Ingmar Wester, directorul Departamentului de cercetare-dezvoltare al Raisio LTD. Finlanda, care va prezenta rezultatele celor mai recente studii clinice în domeniu.
  Lansarea produsului Dobrogea-Benecol este un eveniment organizat de Sănătatea Media Group, sub Înaltul Patronaj al Federaţiei Europene a Academiilor de Ştiinţe Medicale, precum şi al Academiei de Ştiinţe Medicale din România.