ticker
ticker

Calendar medical

 • Târgul Internaţional de Cariere în Medicină

  Târgul Internaţional de Cariere în Medicină

  Data: 08 - 09 Mai 2009 Ora: N/A Locatia: Facultatea de Medicină din Bucureşti

  Organizator: Fair Solutions, în colaborare cu Houston NPA

  Contact:
  www.imcdays.org

  Descriere:

  Fair Solutions, în parteneriat cu Houston NPA, organizează în perioada 8 – 9 Mai 2009, la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, Facultatea de Medicină, Târgul Internaţional de Cariere în Medicină – MedPharmaCareers. Evenimentul, dedicat medicilor indiferent de grad şi specialitate, studenţilor în medicină, asistentelor medicale şi farmaciştilor, este cel mai mare târg de locuri de muncă din domeniul medical şi farmaceutic şi singura acţiune de profil din întreaga Europă Centrală şi de Est.

  În cadrul târgului, vizitatorii pot participa la seminarii, cursuri de limba engleză, cursuri de înscriere în diferite proiecte pentru personalul medical, workshopuri despre realizarea CV-ului medical, prezentări despre programele de rezidenţiat în SUA, Medicine 2.0 şi despre programele de voluntariat internaţionale.

  Evenimentul reprezintă un prilej important pentru cadrele medicale şi studenţi de a afla cele mai potrivite modalităţi de a-şi dezvolta cariera. Aceştia pot primi informaţii complete despre ofertele din străinătate, despre angajatori dar şi răspunsuri privind opţiunile de dezvoltare ale carierei medicale în afara ţării.