ticker
Info SănătateaTV: Beneficiile consumului zilnic de iaurt in controlul greutatii corporale MS: 21 de noi medicamente din arii ce vizeaza oncologia, neurologia, cardiologia si pneumologia vor fi disponibile pacientilor Infectiile asociate asistentei medicale si vaccinarea, pe agenda Conferintei Nationale de Microbiologie si Epidemiologie Ziua Mondiala a Osteoporozei, marcata in fiecare an in data de 20 octombrie Studiu: 75% dintre romani sunt preocupati de sanatate, insa 48% cauta sa aiba un stil de viata sanatos Beneficiile consumului zilnic de iaurt in controlul greutatii corporale MS: 21 de noi medicamente din arii ce vizeaza oncologia, neurologia, cardiologia si pneumologia vor fi disponibile pacientilor Infectiile asociate asistentei medicale si vaccinarea, pe agenda Conferintei Nationale de Microbiologie si Epidemiologie Ziua Mondiala a Osteoporozei, marcata in fiecare an in data de 20 octombrie Studiu: 75% dintre romani sunt preocupati de sanatate, insa 48% cauta sa aiba un stil de viata sanatos Beneficiile consumului zilnic de iaurt in controlul greutatii corporale MS: 21 de noi medicamente din arii ce vizeaza oncologia, neurologia, cardiologia si pneumologia vor fi disponibile pacientilor Infectiile asociate asistentei medicale si vaccinarea, pe agenda Conferintei Nationale de Microbiologie si Epidemiologie Ziua Mondiala a Osteoporozei, marcata in fiecare an in data de 20 octombrie Studiu: 75% dintre romani sunt preocupati de sanatate, insa 48% cauta sa aiba un stil de viata sanatos
ticker

Calendar medical

 • Zilele Universitaţii "Carol Davila"

  Zilele Universitaţii "Carol Davila"

  Data: 1-7 octombrie 2009 Ora: N/A Locatia: Bucureşti

  Organizator: Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti

  Contact:
  tel: 021318.0718; 021318.0719 http://www.univermed-cdgm.ro/

  Descriere:

  Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" organizează la Bucureşti în perioada 1-7 octombrie, Zilele Universităţii.

  Majoritatea activităţilor desfasurate cu această ocazie vor avea loc la Facultatea de Medicină. În cadrul evenimentului, vor avea loc diverse expoziţii care au la bază lumea medicală, simpozioane, piese de teatru şi dezbateri.

  De asemenea, anul acesta, în cadrul Zilelor Universitaţii va fi acordat titlul de "Doctor Honoris Causa" al Universtăţii "Carol Davila" dlui prof.dr. Eliot Sorel din Washington şi dlui prof.dr. Kypros Nicolaides de la King's College Londra.

  Principalele activităţi:

  - Simpozionul " provocări actuale pentru serviciile de îngrijire a sănătaţii şi oportunităţii oferite de abilităţile de marketing", Amfiteatrul de Marketing
  - Simpozionul "Societaţii Naţionale de Neuroştiinţe"
  - Prezentarea revistei "Farmacia ISI", Facultatea de Farmacie
  - Depunerea Jurământului Promoţiei 2009
  - Expoziţie: "Personalităţi ale Universitaţii de Medicină şi Farmacie din Bucureşti"
  - Inaugurare amfiteatrul "Gheorghe Boboc", Facultatea de Medicină Dentară
  - Acordarea premiilor "Zilelor Universităţii"

  Invitaţi:

  - Prof.univ.dr. Florian Popa
  - Prof.univ.dr. Constantin Virgiliu Arion
  - Prof.univ.dr. Ion Gigel Fulga
  - Ioan Lascar