SănătateaTV - Televiziunea Oamenilor Sănătoşi
ticker
ticker

Apariţii în Presă:

 • "Psoriazisul, o boală invalidantă"

  Ziarul "Ziarul", Publicat la data: 2008-02-28, Autor: Ioana Daian

  Pielea este cel mai sensibil organ al nostru, care reacţionează la cea mai mică agresiune, fie externă, fie internă. Orice mică leziune se poate infectă cu bacterii periculoase sau ajunge un şoc emoţional pentru că diverse boli să se manifeste prin afectarea pielii.
  Este şi cazul psoriazisului, boala dermatologică complexă, care poate apărea din cauza eredităţii, a scăderii imunităţii, a unor factori externi sau a diverselor afecţiuni interne, ne explică dr. Lia Cavaropol, medic specialist dermatolog la Spitalul de Boli Infecţioase „Matei Bals“.

  CAUZE

  Psoriazisul...

 • "Administrarea tratamentului antihipertensiv"

  Ziarul "Agerpres", Publicat la data: 2008-02-27, Autor: -

  SanatateaTV transmite emisiunea "Administrarea tratamentului antihipertensiv", interviu realizat în colaborare cu centrul GRAL Medical, prin dr. Sorin Maximeasa, medic specialist cardiolog. Emisiunea se regăseşte pe www.sanatateatv.ro începând de miercuri, 27 februarie, la Categoria Cardiologie.

  Măsurarea periodică, uneori zilnică, a tensiunii este una dintre cele mai simple şi la îndemână măsuri de prevenire a afecţiunilor cardiace. Valorile tensionale poartă numele de sistolica (valoarea cea mai mare) şi diastolica (valoarea cea mai mică). Valorile măsurate dimineaţă,...

 • "Când bărbaţii au probleme"

  Ziarul "Ziarul", Publicat la data: 2008-02-26, Autor: Ioana Daian

  Femeile îşi fac mii de probleme: s-au îngrăşat două kilograme, nu sunt iubite de soacră, copiii stau numai pe internet şi nu citesc nimic. Bărbaţii au doar una: cum să-şi păstreze virilitatea cât mai mult timp.
  Când apăr problemele în dormitor, majoritatea bărbaţilor sunt îngroziţi, deşi de multe ori disfuncţiile sexuale sunt provocate de cauze minore, ne explică dr. Valentin Voinescu, medic primar urolog la Clinica GRAL Medical.

  CAUZE

  Unul din patru bărbaţi suferă de disfuncţie erectilă, adică de incapacitatea de a obţine şi menţine o erecţie suficien...

 • "Produse cosmetice fără conservanţi"

  Ziarul "Agerpres", Publicat la data: 2008-02-25, Autor: -

  SanatateaTV va difuza marţi, 26 februarie 2008, emisiunea Produsele cosmetice fără conservanţi, interviu realizat împreună cu chim. Anca Daniela Raiciu, director de marketing HOFIGAL. Emisiunea va putea fi urmărită la Categoria Medicină Naturală pe platforma online www.sanatateatv.ro .

  Produsele cosmetice fără conservanţi constituie o premieră mondială, apărând pe piaţa românească în anul 2005. Acestea se află practic la graniţă dintre produsele cosmetice şi produsele dermato-cosmetice, datorită combinaţiei de substanţe active naturale pe care o conţin într-o ...

 • "Ajutorul plantelor în tratamentul cancerului"

  Ziarul "Ziarul", Publicat la data: 2008-02-21, Autor: Ioana Daian

  Nimeni nu mai moare de bătrâneţe, în zilele noastre. Stresul, poluarea, dar mai ales alimentaţia plină de E-uri duc la creşterea explozivă a numărului de cancere. Ce putem face pentru a ne feri de acest flagel mondial, ne explică dr. Simona Andreescu.
  În afară de câteva tipuri de cancer, cum este cel de col uterin, de exemplu, care s-a demonstrat că apare din cauza infecţiei cu virusul Papilloma (HPV), transmis pe cale sexuală, rămâne un mister cauza declansării cancerului în organism.

  PREVENŢIE

  Fiindcă este mult mai uşor să previi, decât să tratezi această b...