Info SănătateaTV.ro: Ministrul Sanatatii: Barocamera de la Spitalul Floreasca nu poate fi folosita pentru pacientii cu arsuri grave Invatamantul superior medical modern, cheia pentru un sistem de sanatate performant MS: Guvernul a adoptat noua metodologie de calcul a preturilor medicamentelor iesite de sub patent Prof. univ. dr. Lucian Miron: Cancerul mamar triplu test negativ are factori de risc diferiti fata de cancerul mamar clasic Ministrul Sanatatii: Barocamera de la Spitalul Floreasca nu poate fi folosita pentru pacientii cu arsuri grave Invatamantul superior medical modern, cheia pentru un sistem de sanatate performant MS: Guvernul a adoptat noua metodologie de calcul a preturilor medicamentelor iesite de sub patent Prof. univ. dr. Lucian Miron: Cancerul mamar triplu test negativ are factori de risc diferiti fata de cancerul mamar clasic Ministrul Sanatatii: Barocamera de la Spitalul Floreasca nu poate fi folosita pentru pacientii cu arsuri grave Invatamantul superior medical modern, cheia pentru un sistem de sanatate performant MS: Guvernul a adoptat noua metodologie de calcul a preturilor medicamentelor iesite de sub patent Prof. univ. dr. Lucian Miron: Cancerul mamar triplu test negativ are factori de risc diferiti fata de cancerul mamar clasic
Joi, 27 oct 2016      23:39
57 de pacienti au fost transferati de la Spitalul Caritas din Bucuresti

57 de pacienti au fost transferati de la Spitalul Caritas din Bucuresti

01 aprilie 2011    

Ultimii 57 de pacienţi dintr-un total de 220 internaţi la Spitalul Clinic Caritas au fost transferaţi în data de 1 aprilie 2011 către secţiile altor spitale din Capitală deoarece începând cu această dată Spitalul Caritas va funcţiona în regim de cămin de bătrâni.

În acest sens, Ministerul Sănătății a pus la dispoziția administrației locale mijloace de transport medicalizate și echipaje de urgență pentru transferul pacienților către alte unităţi sanitare cu paturi. Primăria Municipiului București a solicitat și Ministerul Sănătății a avizat în data de 31 martie 2011 noile structuri organizatorice ale celor trei spitale care au preluat secțiile de la Spitalul Clinic Caritas, respectiv Spitalul Clinic de Nefrologie “Dr. Carol Davila”, Spitalul Clinic “Nicolae Malaxa” şi Spitalul Clinic de Urologie “Theodor Burghele”.

În luna ianuarie 2011, Primăria Municipiului București a propus Ministerului Sănătății reorganizarea Spitalului Clinic Caritas și mutarea secțiilor medicale la alte unități sanitare. Solicitarea a fost motivată de situația juridică a unității sanitare, o mare parte din clădirile spitalului fiind retrocedate. Pentru clădirea unității sanitare care nu s-a retrocedat, Primăria Municipiului București a propus includerea acesteia în noul proiect guvernamental de Dezvoltare a rețelei de cămine pentru persoane vârstnice.

Sursa: SanatateaTV

Conferinta medicilor pneumologi rezidenti