Info SănătateaTV.ro: Proteinele din laptele matern protejeaza bebelusul de alergiile alimentare Proteinele din laptele matern protejeaza bebelusul de alergiile alimentare Proteinele din laptele matern protejeaza bebelusul de alergiile alimentare
Miercuri, 22 nov 2017      12:51
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Aproximativ 280 de bucuresteni au facut testele pentru Hepatita C in aceasta dimineata

Aproximativ 280 de bucuresteni au facut testele pentru Hepatita C in aceasta dimineata

17 octombrie 2017    

 

 
Aproximativ 280 de bucureşteni (aproape 200 la punctul de testare din Piaţa Unirii şi circa 80 la punctul din Piaţa Obor) s-au testat gratuit în această dimineaţă pentru depistarea Hepatitei C în cadrul campaniei „Hepatita C. Testează-te acum! Testează-te aici!”, potrivit unei informări primite la redacţia www.sanatateatv.ro.
 
Reamintim că astăzi toţi cei care doresc să facă testul se mai pot prezenta la unul dintre cele două puncte de testare până la ora 17.00. Testarea constă în recoltarea unei mostre de salivă, iar rezultatul este disponibil în 20 de minute.
 
Campania „Hepatita C. Testează-te acum! Testează-te aici!” este realizată de Societatea de Boli Infecțioase și HIV/SIDA și Asociația SOS Drepturile Pacienților. Proiectul este realizat în parteneriat cu Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, cu susținerea Ministerului Sănătății.
 
 
Sursa: SanatateaTV