Info SănătateaTV.ro: Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca a implementat un sistem informatic integrat pentru laboratorul de radiologie OMS: 1 din 8 decese in intreaga lume este cauzat de aerul poluat; acesta afecteaza 80% dintre persoanele care locuiesc in orase Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca a implementat un sistem informatic integrat pentru laboratorul de radiologie OMS: 1 din 8 decese in intreaga lume este cauzat de aerul poluat; acesta afecteaza 80% dintre persoanele care locuiesc in orase Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca a implementat un sistem informatic integrat pentru laboratorul de radiologie OMS: 1 din 8 decese in intreaga lume este cauzat de aerul poluat; acesta afecteaza 80% dintre persoanele care locuiesc in orase
Joi, 08 dec 2016      23:58
Bucuresti: Consultatii gratuite pentru pacientele diagnosticate sau suspecte de fibrom uterin

Bucuresti: Consultatii gratuite pentru pacientele diagnosticate sau suspecte de fibrom uterin

19 ianuarie 2016    
Pacientele diagnosticate sau suspecte că ar avea fibrom uterin pot beneficia de consultatii gratuite din partea dr. Rareș Nechifor, medic primar radiolog, în cadrul unu seminar – „Terapia Fibroamelor Uterine”, care are loc în 21 ianuarie, ora 17.00, la Centrele de Excelență ARES, anunță un comunicat de presă transmis www.SănătateaTV.ro.
 
Medicul, acreditat în efectuarea trainingului procedurii de embolizare a fibroamelor uterine, va interpreta gratuit ecografiile pacientelor prezenta la seminar și le va oferi informații despre operația minim invazivă, fără recidivă, precum și despre cauzele afecțiunii, se precizează în informare.
 
„Fibromul uterin reprezintă o afecțiune serioasă, care, în prezent, poate fi tratată minim invaziv, procedura de embolizare fiind o opțiune alternativă celei chirurgicale și se poate rezolva în doar 30 de minute. Ea constă în astuparea vaselor de sânge care alimentează fibroamele uterine. În urma procedurii de embolizare, fibroamele intră într-un proces de involuție, de resorbție, își reduc dimensiunile și simptomele dispar. De asemenea, nu există recidivă.“, explică Dr. Rareş Nechifor, potrivit aceluiaș comunicat.
 
Pacientele cu diagnostic sau suspecte de fibrom uterin, care doresc să beneficieze de consultații din partea medicului, se pot înscrie la numărul de telefon: 0745.355.437, în limita locurilor disponibile – 35.
 
Evenimentul face parte din campania națională „Rămâi femeie! Spune NU histerectomiei!”. 
Sursa: SanatateaTV

 

Conferinta medicilor pneumologi rezidenti