Info SănătateaTV.ro: Vaccinarea: o problema de sanatate publica. Copii, dincolo de cifre. Fiecare copil merita sansa la o viata sanatoasa Vaccinarea: o problema de sanatate publica. Copii, dincolo de cifre. Fiecare copil merita sansa la o viata sanatoasa Vaccinarea: o problema de sanatate publica. Copii, dincolo de cifre. Fiecare copil merita sansa la o viata sanatoasa
Vineri, 28 apr 2017      03:41
Bucuresti: Consultatii gratuite pentru pacientele diagnosticate sau suspecte de fibrom uterin

Bucuresti: Consultatii gratuite pentru pacientele diagnosticate sau suspecte de fibrom uterin

19 ianuarie 2016    
Pacientele diagnosticate sau suspecte că ar avea fibrom uterin pot beneficia de consultatii gratuite din partea dr. Rareș Nechifor, medic primar radiolog, în cadrul unu seminar – „Terapia Fibroamelor Uterine”, care are loc în 21 ianuarie, ora 17.00, la Centrele de Excelență ARES, anunță un comunicat de presă transmis www.SănătateaTV.ro.
 
Medicul, acreditat în efectuarea trainingului procedurii de embolizare a fibroamelor uterine, va interpreta gratuit ecografiile pacientelor prezenta la seminar și le va oferi informații despre operația minim invazivă, fără recidivă, precum și despre cauzele afecțiunii, se precizează în informare.
 
„Fibromul uterin reprezintă o afecțiune serioasă, care, în prezent, poate fi tratată minim invaziv, procedura de embolizare fiind o opțiune alternativă celei chirurgicale și se poate rezolva în doar 30 de minute. Ea constă în astuparea vaselor de sânge care alimentează fibroamele uterine. În urma procedurii de embolizare, fibroamele intră într-un proces de involuție, de resorbție, își reduc dimensiunile și simptomele dispar. De asemenea, nu există recidivă.“, explică Dr. Rareş Nechifor, potrivit aceluiaș comunicat.
 
Pacientele cu diagnostic sau suspecte de fibrom uterin, care doresc să beneficieze de consultații din partea medicului, se pot înscrie la numărul de telefon: 0745.355.437, în limita locurilor disponibile – 35.
 
Evenimentul face parte din campania națională „Rămâi femeie! Spune NU histerectomiei!”. 
Sursa: SanatateaTV