Info SănătateaTV.ro: Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, acreditat ca centru de expertiza pentru boli hematologice rare Prognoza: Romania va avea mult mai multe zile caniculare Accesul pacientilor la medicamente inovative, extins prin intermediul unei Ordonante de Urgenta Studii: Romania, pe locul 4 si 7 in topul tarilor europene unde adolescentii de 13 si 15 ani fumeaza saptamanal Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, acreditat ca centru de expertiza pentru boli hematologice rare Prognoza: Romania va avea mult mai multe zile caniculare Accesul pacientilor la medicamente inovative, extins prin intermediul unei Ordonante de Urgenta Studii: Romania, pe locul 4 si 7 in topul tarilor europene unde adolescentii de 13 si 15 ani fumeaza saptamanal Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, acreditat ca centru de expertiza pentru boli hematologice rare Prognoza: Romania va avea mult mai multe zile caniculare Accesul pacientilor la medicamente inovative, extins prin intermediul unei Ordonante de Urgenta Studii: Romania, pe locul 4 si 7 in topul tarilor europene unde adolescentii de 13 si 15 ani fumeaza saptamanal
Joi, 26 apr 2018      09:46
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Campania Grija pentru Copii, adresata copiilor nascuti prematur, continua

Campania Grija pentru Copii, adresata copiilor nascuti prematur, continua

12 februarie 2016    
Copiii născuți prematur pot petrece până la trei luni în incubatoare, pentru a ajunge la parametrii normali de viață, iar în această perioadă, fiecare secundă poate face diferența dintre viață și moarte, se arată într-un comunicat de presă primit la redacția www.sănătateatv.ro .
Pentru a veni în sprijinul copiilor prematuri, organizația Salvați Copiii România continuă Campania Grijă pentru Copii.
 
„Cauza copiilor născuți prematur este încă foarte actuală în țara noastră. Alături de Dorna, facem eforturi constante pentru a îmbunătăți situația din maternități. Anul acesta, toți românii se pot implica, fie că aleg să doneze timp, fie că aleg să doneze bani pe www.salvaticopiii.ro. Ambele se vor transforma în echipamente cu care vom dota noi unități ce au nevoie de sprijinul nostru. Implicarea Simonei Halep a adus o și mai mare notorietate acestui proiect, lucru care ne bucură și pentru care îi mulțumim!,” a declarat Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv Salvați Copiii România.
 
Lansată în 2013, campania contribuie la dotarea cu echipamente medicale de specialitate a maternităților din București și din țară, dar și la o informare corectă și completă asupra problematicii nașterilor premature din România. Campania Grijă pentru Copii se va desfășura până la finalul lunii aprilie, sub mesajul „Hai să donăm copiilor născuți prematur timp pentru viață!”. Proiectul s-a materializat până acum în dotarea a 40 de maternități și secții de neonatologie cu echipament de specialitate.
 

Pe site-ul www.dorna.ro, cei care aleg să doneze timp o pot face în două feluri - urmărind clipul de susținere al campaniei sau creându-și propriul clip de susținere. Dorna va aduna secundele donate prin vizionarea clipurilor de susținere, iar de fiecare dată când se cumulează echivalentul a trei luni, va dona câte un echipament de specialitate dedicat îngrijirii copiilor născuți prematur

Sursa: SanatateaTV