Info SănătateaTV.ro: Speranta de viata in Romania a ajuns la 75 de ani, dar inca este cu aproape sase ani sub media UE Speranta de viata in Romania a ajuns la 75 de ani, dar inca este cu aproape sase ani sub media UE Speranta de viata in Romania a ajuns la 75 de ani, dar inca este cu aproape sase ani sub media UE
Vineri, 15 dec 2017      21:22
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Cunoscutul psiholog Robert Epstein vine la Bucuresti pentru un workshop de psihologie si behaviorism

Cunoscutul psiholog Robert Epstein vine la Bucuresti pentru un workshop de psihologie si behaviorism

19 septembrie 2017    
În data de 23 septembrie 2017, în București are loc, în premieră, un Workshop Internațional de Psihologie și Behaviorism susținut de cunoscutul psiholog american, Robert Epstein. Evenimentul este organizat de ATCA – Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată, în parteneriat cu Facultatea de Psihologie și Științele Educației, U.B., Departamentul de Psihopedagogie Specială, informează un comunicat de presă.
 
Potrivit documentului, în cadrul atelierului de lucru, psihologul va vorbi despre concepte precum creativitatea, spontaneitatea, dar și gestionarea eficientă a vieții cotidiene a adulților.
 
În argumentația sa, Robert Epstein se va baza pe teoriile lui B. F. Skinner, unul dintre cei mai influenți psihologi ai secolului XX, cu al cărui nume este asociat curentul din psihologie numit behaviorism (se axează pe modificarea comportamentului prin diverse metode în scopul îmbunătățirii vieții unei persoane).
 

Dr. Epstein a studiat la Harvard și este unul dintre cei mai des intervievați și citați psihologi din lume. Cercetările sale s-au orientat către teme precum creativitatea, relațiile de cuplu, managementul stresului, parenting, sănătatea mintală, dar și inteligența artificială.  Fost redactor-șef al prestigioasei reviste Pshycology Today, Dr. Epstein este în prezent psiholog-cercetător senior al Institutului American de Cercetare și Tehnologie Comportamentală. El este, de asemenea, fondatorul și directorul emerit al Centrului Cambridge de Studii Comportamentale din Massachusetts, informează ATCA. 

Sursa: SanatateaTV