Info SănătateaTV.ro: Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie
Sâmbătă, 17 mar 2018      14:29
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Ec. Sorina Pintea, propunerea pentru Ministerul Sanatatii

Ec. Sorina Pintea, propunerea pentru Ministerul Sanatatii

26 ianuarie 2018    

Ec. Sorina Pintea este propunerea făcută astăzi de premierul desemnat Viorica Dăncilă pentru conducerea  Ministerului Sănătăţii. Sorina Pintea este managerul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

 

A absolvit cursurile unei facultăţi de economie din cadrul Universităţii „Babeș-Bolyai" Cluj-Napoca.  Între 1996 şi 1999 a ocupat poziţia de şef serviciu financiar-contabil la Întreprinderea Forestieră de Exploatare şi Transport (I.F.E.T.). A fost consultant managerial la Consiliul Judeţean Maramureş între 2001-2003.
 
În perioada 2009-2013 a fost manager al Spitalului de Pneumoftiziologie Baia Mare, iar între 2005 şi 2009 director economic la Direcţia Silvică Maramureş. A ocupat şi funcţia de consilier integrarea europeană între 2003 şi 2005.
 
Sursa: SanatateaTV