Info SănătateaTV.ro: Autoritatile au semnat protocolul pentru construirea unei maternitati in curtea spitalului „Sfantul Ioan” Ministerul Sanatatii: Guvernul acorda un ajutor de stat pentru aprovizionarea cu imunoglobulina Ministerul Sanatatii: 16 molecule noi, incluse pe lista medicamentelor compensate si gratuite OMS: Anual, intre 3000 si 5000 de copii se nasc cu sindromul Down Organizatiile neguvernamentale cer interzicerea totala a publicitatii la produsele din tutun Autoritatile au semnat protocolul pentru construirea unei maternitati in curtea spitalului „Sfantul Ioan” Ministerul Sanatatii: Guvernul acorda un ajutor de stat pentru aprovizionarea cu imunoglobulina Ministerul Sanatatii: 16 molecule noi, incluse pe lista medicamentelor compensate si gratuite OMS: Anual, intre 3000 si 5000 de copii se nasc cu sindromul Down Organizatiile neguvernamentale cer interzicerea totala a publicitatii la produsele din tutun Autoritatile au semnat protocolul pentru construirea unei maternitati in curtea spitalului „Sfantul Ioan” Ministerul Sanatatii: Guvernul acorda un ajutor de stat pentru aprovizionarea cu imunoglobulina Ministerul Sanatatii: 16 molecule noi, incluse pe lista medicamentelor compensate si gratuite OMS: Anual, intre 3000 si 5000 de copii se nasc cu sindromul Down Organizatiile neguvernamentale cer interzicerea totala a publicitatii la produsele din tutun
Sâmbătă, 24 mar 2018      15:27
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Fiica compozitorului Marius Teicu a pierdut lupta cu boala

Fiica compozitorului Marius Teicu a pierdut lupta cu boala

02 august 2017    
Patricia Rădulescu, fiica cunoscutului compozitor Marius Ţeicu, a pierdut lupta cu boala la numai 41 de ani, după o suferinţă cumplită.
 
Patricia Rădulescu a fost diagnosticată în 2015 cu limfom cu celule T, o formă de leucemie foarte rară. A urmat o perioadă lungă de tratamente. În iunie 2016 a fost internată pe Secţia de Hematologie a Institutului Clinic Fundeni, unde, ulterior, a trecut printr-un complicat transplant medular care a avut, în primă fază, rezultate bune.
 
Patricia a fost o luptătoare adevărată şi, în ciuda suferinţei, nu a dat înapoi. Ba chiar a încurajat pe toţi cei aflaţi în suferinţă să lupte. Va rămâne mereu în amintirea noastră ca un adevărat exemplu, ca un reper la care ne vom raporta atunci când viaţa ne va pune la încercare şi va trebui să luptăm. 
 
Sănătatea Press Group şi Societatea Română de Transplant Medular transmite condoleanţe eterne familiei pentru pierderea omului, fiicei, şoţiei şi mamei Patricia Rădulescu!
 

Dumnezeu să o odihnească în pace

Sursa: SanatateaTV