Info SănătateaTV.ro: MS: A fost finalizat procesul de achizitie a vaccinului pneumococic conjugat cu 13 valente Parintii trebuie sa acorde o atentie deosebita instalarii in masini a scaunelor pentru copii Studiu: 56% dintre persoanele cu obezitate sar peste micul dejun MS: A fost finalizat procesul de achizitie a vaccinului pneumococic conjugat cu 13 valente Parintii trebuie sa acorde o atentie deosebita instalarii in masini a scaunelor pentru copii Studiu: 56% dintre persoanele cu obezitate sar peste micul dejun MS: A fost finalizat procesul de achizitie a vaccinului pneumococic conjugat cu 13 valente Parintii trebuie sa acorde o atentie deosebita instalarii in masini a scaunelor pentru copii Studiu: 56% dintre persoanele cu obezitate sar peste micul dejun
Sâmbătă, 19 aug 2017      12:25
Fiica compozitorului Marius Teicu a pierdut lupta cu boala

Fiica compozitorului Marius Teicu a pierdut lupta cu boala

02 august 2017    
Patricia Rădulescu, fiica cunoscutului compozitor Marius Ţeicu, a pierdut lupta cu boala la numai 41 de ani, după o suferinţă cumplită.
 
Patricia Rădulescu a fost diagnosticată în 2015 cu limfom cu celule T, o formă de leucemie foarte rară. A urmat o perioadă lungă de tratamente. În iunie 2016 a fost internată pe Secţia de Hematologie a Institutului Clinic Fundeni, unde, ulterior, a trecut printr-un complicat transplant medular care a avut, în primă fază, rezultate bune.
 
Patricia a fost o luptătoare adevărată şi, în ciuda suferinţei, nu a dat înapoi. Ba chiar a încurajat pe toţi cei aflaţi în suferinţă să lupte. Va rămâne mereu în amintirea noastră ca un adevărat exemplu, ca un reper la care ne vom raporta atunci când viaţa ne va pune la încercare şi va trebui să luptăm. 
 
Sănătatea Press Group şi Societatea Română de Transplant Medular transmite condoleanţe eterne familiei pentru pierderea omului, fiicei, şoţiei şi mamei Patricia Rădulescu!
 

Dumnezeu să o odihnească în pace

Sursa: SanatateaTV