Info SănătateaTV.ro: 22 Septembrie, Ziua Mondiala a Leucemiei Mieloide Cronice Ziua Internationala Alzheimer, marcata in fiecare an pe 21 septembrie Rezolutie impotriva violentei medicilor, semnata la Ljubljana de Colegiul Medicilor din Romania Cercetatorii au descoperit un anticorp 3 in 1 foarte de promitator in prevenirea si tratatea HIV 22 Septembrie, Ziua Mondiala a Leucemiei Mieloide Cronice Ziua Internationala Alzheimer, marcata in fiecare an pe 21 septembrie Rezolutie impotriva violentei medicilor, semnata la Ljubljana de Colegiul Medicilor din Romania Cercetatorii au descoperit un anticorp 3 in 1 foarte de promitator in prevenirea si tratatea HIV 22 Septembrie, Ziua Mondiala a Leucemiei Mieloide Cronice Ziua Internationala Alzheimer, marcata in fiecare an pe 21 septembrie Rezolutie impotriva violentei medicilor, semnata la Ljubljana de Colegiul Medicilor din Romania Cercetatorii au descoperit un anticorp 3 in 1 foarte de promitator in prevenirea si tratatea HIV
Duminică, 24 sep 2017      13:31
Fiica compozitorului Marius Teicu a pierdut lupta cu boala

Fiica compozitorului Marius Teicu a pierdut lupta cu boala

02 august 2017    
Patricia Rădulescu, fiica cunoscutului compozitor Marius Ţeicu, a pierdut lupta cu boala la numai 41 de ani, după o suferinţă cumplită.
 
Patricia Rădulescu a fost diagnosticată în 2015 cu limfom cu celule T, o formă de leucemie foarte rară. A urmat o perioadă lungă de tratamente. În iunie 2016 a fost internată pe Secţia de Hematologie a Institutului Clinic Fundeni, unde, ulterior, a trecut printr-un complicat transplant medular care a avut, în primă fază, rezultate bune.
 
Patricia a fost o luptătoare adevărată şi, în ciuda suferinţei, nu a dat înapoi. Ba chiar a încurajat pe toţi cei aflaţi în suferinţă să lupte. Va rămâne mereu în amintirea noastră ca un adevărat exemplu, ca un reper la care ne vom raporta atunci când viaţa ne va pune la încercare şi va trebui să luptăm. 
 
Sănătatea Press Group şi Societatea Română de Transplant Medular transmite condoleanţe eterne familiei pentru pierderea omului, fiicei, şoţiei şi mamei Patricia Rădulescu!
 

Dumnezeu să o odihnească în pace

Sursa: SanatateaTV