Info SănătateaTV.ro: Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018 Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018 Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018
Marţi, 24 apr 2018      08:20
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Hipertensiunea arteriala - Interferente si conexiuni: in prim-plan la al 6-lea Congres al Societatii Romane de Hipertensiune

Hipertensiunea arteriala - Interferente si conexiuni: in prim-plan la al 6-lea Congres al Societatii Romane de Hipertensiune

18 ianuarie 2016    
Societatea Română de Hipertensiune continuă tradiţia şi organizează în anul 2016 cea de-a IV-a ediţie a Congresului Societăţii Române de Hipertensiune, cu participare internaţională.
 
Evenimentul de referinţă în lumea medicală se va desfăşura în perioada 15-17 septembrie 2016, la Hotel Crowne Plaza Bucureşti şi va avea ca tematică generală interferențe și conexiuni în Hipertensiunea Arterială.
 
Astfel, manifestarea va aduce în atenţia medicilor cardiologi, medicilor interniști, medicilor diabetologinefrologineurologimedicilor de familieginecologi, dar și medicilor rezidenți din aceste specialităţi, actualităţile în hipertensiunea arterială, cele mai recente studii, dar şirecomandările ghidurilor internaţionale.
 
Pe parcursul celor trei zile ale Congresului vor avea loc sesiuni ştiinţifice generale, sesiuni comune cu societățile științifice partenere internaționale și naționalesesiuni ale grupurilor de lucru ale SRHsesiuni ale medicilor rezidenti, dar şi ateliere practice. De asemenea, în premieră, în cadrul congresului vor fi prezentate și rezultatele celui mai recent studiu epidemiologic realizat de Societatea Română de Hipertensiune: studiul SEPHAR III.
 
Înscrierea la eveniment se face online, completând formularul de pe site-ul Societăţii Române de Hipertensiune. Validarea înscrierii va fi efectuată după confirmarea achitării taxei de participare. În cazul medicilor care au participat la studiul SEPHAR III, a asistentelor medicale şi studenţilor, participarea la cele trei zile ale evenimentului ştiinţific este gratuită.
 
Medicii care doresc să participe în cadrul Congresului Societății Române de Hipertensiune cu lucrări originale pot trimite rezumatele până la data limită de 15 iunie 2016Acestea vor fi prezentate în cadrul manifestării sub formă de prezentări orale si postere. Cele mai bune lucrări susţinute în cadrul evenimentului vor fi premiate.
 
Cel de-al IV-lea Congres al Societăţii Române de Hipertensiune se desfășoară sub egida Societăţii Europene de Hipertensiune, a Societății Europene de Cardiologie, a Academiei de Ştiinţe Medicale şi a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila". Evenimentul va ficreditat cu puncte EMC și EBAC.
 
Mai multe informații despre eveniment pot fi găsite pe: www.societate-hipertensiune.ro
 
PR&Comunicare: Sănătatea Press Group, expertul tău în comunicare pe domeniul medical. 
Sursa: SanatateaTV