Info SănătateaTV.ro: APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului
Marţi, 22 mai 2018      15:47
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
In Bucuresti se va derula un proiect de informare si educare despre importanta vaccinarii

In Bucuresti se va derula un proiect de informare si educare despre importanta vaccinarii

27 ianuarie 2016    
Proiectul „Vaccinarea - un drept fundamental la sănătate”, care urmărește informarea opiniei publice cu privire la rolul și importanța vaccinării a fost lansat în București.
 
Acesta se va derula timp de un an în cabinete medicale individuale, cabinete medicale școlare, spitale cu profil maternitate, dar și alte spații publice, potrivit inițiatorilor.
 
„Proiectul își propune să promoveze o Campanie de susținere a vaccinării cu accent pe sănătatea copilului şi a tinerilor, o campanie de informare și conștientizare a publicului, organizarea unui „Centru de Informare și Consiliere Vaccinală” on-line, dar și dialogul structurat al medicilor și părinților cu autoritățile. Prin intermediul centrului, va fi promovată educaţia pentru sănătate, vor fi prezentate date privind vaccinurile, calendar, reactii, proceduri și alte informatii de interes, precum creșterea incidenței anumitor boli care ar putea fi limitată prin vaccinare (diseminarea de informatii pertinente, documentate știintific și onest răspunzand celor mai frecvente întrebări)”, se explică într-un comunicat de presă.
 
Proiectul este o inițiativă a Fundației Colegiului Medicilor din Municipiul București, în parteneriat cu Societatea Română de Microbiologie șiAsociația Română pentru Educație Pediatrică în Medicină de Familie. 
Sursa: SanatateaTV