Info SănătateaTV.ro: Nivelul indemnizatiilor de asigurari sociale de sanatate, pastrat printr-o ordonanta de urgenta Sondaj: Unul din doi romani care au dureri de spate nu merg la doctor din cauza lipsei de timp sau a banilor Nivelul indemnizatiilor de asigurari sociale de sanatate, pastrat printr-o ordonanta de urgenta Sondaj: Unul din doi romani care au dureri de spate nu merg la doctor din cauza lipsei de timp sau a banilor Nivelul indemnizatiilor de asigurari sociale de sanatate, pastrat printr-o ordonanta de urgenta Sondaj: Unul din doi romani care au dureri de spate nu merg la doctor din cauza lipsei de timp sau a banilor
Sâmbătă, 24 feb 2018      00:31
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
In Spitalul Marie Curie mai sunt internati trei copii diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic

In Spitalul Marie Curie mai sunt internati trei copii diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic

09 martie 2016    
În Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie” mai sunt internați astăzi, 9 martie 2016, trei copii diagnosticați cu sindrom hemolitic uremic (SHU), se arată într-un comunicat de presă remis de Ministerul Sănătății (MS).

Copiii sunt internați în Secția de Nefrologie, unde primesc tratament de specialitate. Doar unul dintre aceștia mai este supus procedurilor de dializă peritoneală (este vorba despre copilul din Mioveni). Copiii au o stare bună de sănătate cu evoluție favorabilă.
 
Medicii au informat Ministerul Sănătăți (MS) că, în condițiile menținerii evoluției favorabile a stării acestora, până la sfârșitul acestei săptămâni o parte dintre copii vor putea fi externați.
 
Ministerul Sănătății reamintește importanța măsurilor de prevenție, în special respectarea igienei personale, procurarea alimentelor din surse autorizate, ambalate corespunzător.
 
Specialiștii MS recomandă achiziţionarea produselor pasteurizate în cazul lactatelor, respectiv carne din surse verificate din punct de vedere sanitar veterinar, recomandând spălarea corespunzătoare a fructelor şi legumelor, dar și tratamentul termic al alimentelor atunci când se impune.

    

Sursa: SanatateaTV