Info SănătateaTV.ro: Ministerul Sanatatii: Guvernul acorda un ajutor de stat pentru aprovizionarea cu imunoglobulina Ministerul Sanatatii: 16 molecule noi, incluse pe lista medicamentelor compensate si gratuite OMS: Anual, intre 3000 si 5000 de copii se nasc cu sindromul Down Organizatiile neguvernamentale cer interzicerea totala a publicitatii la produsele din tutun Ministerul Sanatatii: Guvernul acorda un ajutor de stat pentru aprovizionarea cu imunoglobulina Ministerul Sanatatii: 16 molecule noi, incluse pe lista medicamentelor compensate si gratuite OMS: Anual, intre 3000 si 5000 de copii se nasc cu sindromul Down Organizatiile neguvernamentale cer interzicerea totala a publicitatii la produsele din tutun Ministerul Sanatatii: Guvernul acorda un ajutor de stat pentru aprovizionarea cu imunoglobulina Ministerul Sanatatii: 16 molecule noi, incluse pe lista medicamentelor compensate si gratuite OMS: Anual, intre 3000 si 5000 de copii se nasc cu sindromul Down Organizatiile neguvernamentale cer interzicerea totala a publicitatii la produsele din tutun
Miercuri, 21 mar 2018      18:22
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Incepe distribuirea personalului medical din spitalele reprofilate

Incepe distribuirea personalului medical din spitalele reprofilate

04 aprilie 2011    
Share pe Facebook

Personalul medical din unităţile care au fost supuse procesului de reprofilare în cămine de bătrâni va fi transferat începând de luni, 4 aprilie 2011, către noi spitale. Distribuirea medicilor se va realiza în trei etape, dintre care prima va avea loc în zilele de 4 şi 5 aprilie a.c.

Data de 4 aprilie a fost termenul limită pentru managerii de spital care trebuiau să trimită Ministerului Sănătăţii o listă cu personalul medical şi punctajul aferent acestuia, stabilit în funcţie de experienţă şi vechime. Personalul medical va lucra în spitale din acelaşi judeţ cu spitalul care este reprofilat în cămin de bătrâni.
 
Dacă locurile pentru spitalele din judeţ sunt insuficiente, medicii vor fi încadraţi în spitale din judeţele limitrofe, în cea de-a doua etapă de redistribuire ce urmează să aibă loc în data de 14-15 aprilie 2011. Există şi o a treia etapă pentru personalul medical care nu poate fi încadrat nici în spitalele din judeţele limitrofe. Aceasta presupune lucrul în spitale din alte judeţe, acolo unde vor fi posturi libere. În momentul de faţă 700 de medici şi peste 2000 de asistenţi medicali nu ştiu unde vor lucra.
 
Săptămâna trecută pacienţii din spitalele care urmează să fie transformate în cămine de bătrâni au fost externaţi sau transferaţi la alte spitale.
Sursa: SanatateaTV