Info SănătateaTV.ro: Romania, gazda celui mai important eveniment european al anului 2016 din sfera neuropatiei diabetice Procesarea alimentelor, una dintre cauzele ce duc la intoleranta alimentara Au inceput admiterile la medicina! Peste 7000 de locuri sunt disponibile în UMF-urile din tara Romania, gazda celui mai important eveniment european al anului 2016 din sfera neuropatiei diabetice Procesarea alimentelor, una dintre cauzele ce duc la intoleranta alimentara Au inceput admiterile la medicina! Peste 7000 de locuri sunt disponibile în UMF-urile din tara Romania, gazda celui mai important eveniment european al anului 2016 din sfera neuropatiei diabetice Procesarea alimentelor, una dintre cauzele ce duc la intoleranta alimentara Au inceput admiterile la medicina! Peste 7000 de locuri sunt disponibile în UMF-urile din tara
Marţi, 26 iul 2016      17:03
Linie telefonica unica pentru victimele de la Colectiv

Linie telefonica unica pentru victimele de la Colectiv

28 decembrie 2015    

Ministerul Sănătății a înființat o linie telefonică unică, unde victimele incendiului de la Colectiv și rudele acestora pot suna pentru a solicita sprijin, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii.

Astfel, în funcție de solicitări, apelanții vor putea primi suport  pentru acoperirea costurilor tratamentelor în străinătate, a echipamentelor speciale necesare în perioada de recuperare în țară și străinătate, recomandate de medicii specialiști, precum și a altor costuri cu materiale și medicamente necesare.

Mai mult, pacienții și aparținătorii acestora pot primi, la cerere, asistență socială și psihologică.

Numărul de telefon unic pentru victimele de la Colectiv este  021.3072.614, disponibil 24 de ore din 24.

 

Sursa: SanatateaTV

Societatea Romana de microbiologie