Info SănătateaTV.ro: Studiu: Mai mult de jumatate dintre adultii romani sunt supraponderali si obezi Bucurestenii se pot testa gratuit pentru depistarea Hepatitei C Numarul actual de infectii respiratorii acute, cu 11.4% mai mare decat cel inregistrat in 2016 in aceeasi perioada Studiu: Mai mult de jumatate dintre adultii romani sunt supraponderali si obezi Bucurestenii se pot testa gratuit pentru depistarea Hepatitei C Numarul actual de infectii respiratorii acute, cu 11.4% mai mare decat cel inregistrat in 2016 in aceeasi perioada Studiu: Mai mult de jumatate dintre adultii romani sunt supraponderali si obezi Bucurestenii se pot testa gratuit pentru depistarea Hepatitei C Numarul actual de infectii respiratorii acute, cu 11.4% mai mare decat cel inregistrat in 2016 in aceeasi perioada
Marţi, 17 oct 2017      07:16
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Locurile neocupate la examenul de rezidentiat, scoase la concurs in 22 mai 2016. Examenul va avea loc la UMF Targu Mures

Locurile neocupate la examenul de rezidentiat, scoase la concurs in 22 mai 2016. Examenul va avea loc la UMF Targu Mures

28 martie 2016    
Concursul de intrare în rezidențiat în domeniul medicină pentru locurile neocupate în sesiunea 15 noiembrie 2015 se va organiza în data de 22 Mai 2016, la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, potrivit unui comunicat de presă al UMF Târgu Mureș.
 
UMF Târgu Mureș este singurul centru universitar care va organiza concursul de rezidențiat la nivel național în sesiunea mai 2016.
 
Tematica examenului din sesiunea mai 2016 este aceeași cu tematica examenului de rezidențiat din sesiunea noiembrie 2015.
 
Concursul de rezidențiat din primavară se organizează în urma solicitărilor și discuțiilor dintre Federaţia Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România cu reprezentații Ministerului Sănătății despre situația candidaților care, deși au obținut un punctaj minim de promovare, aceștia au rămas fără post/loc.
 

Ministerul Sănătăţii a crescut anual numărul de locuri/posturi scoase la concursul de rezidenţiat, în 2015 fiind scoase la concurs 4.000 de locuri/posturi. 

Sursa: SanatateaTV