Info SănătateaTV.ro: Statistici: 3% din populatia Romaniei sufera de boli reumatice de tip inflamator Campanie europeana de constientizare asupra bolilor reumatice, lansata si in Romania Norma de hrana a bolnavilor din spitalele bucurestene administrate de ASSMB va fi majorata Federatia Sanitas anunta declansarea grevei generale in data de 11 mai Statistici: 3% din populatia Romaniei sufera de boli reumatice de tip inflamator Campanie europeana de constientizare asupra bolilor reumatice, lansata si in Romania Norma de hrana a bolnavilor din spitalele bucurestene administrate de ASSMB va fi majorata Federatia Sanitas anunta declansarea grevei generale in data de 11 mai Statistici: 3% din populatia Romaniei sufera de boli reumatice de tip inflamator Campanie europeana de constientizare asupra bolilor reumatice, lansata si in Romania Norma de hrana a bolnavilor din spitalele bucurestene administrate de ASSMB va fi majorata Federatia Sanitas anunta declansarea grevei generale in data de 11 mai
Duminică, 22 apr 2018      18:04
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Locurile neocupate la examenul de rezidentiat, scoase la concurs in 22 mai 2016. Examenul va avea loc la UMF Targu Mures

Locurile neocupate la examenul de rezidentiat, scoase la concurs in 22 mai 2016. Examenul va avea loc la UMF Targu Mures

28 martie 2016    
Concursul de intrare în rezidențiat în domeniul medicină pentru locurile neocupate în sesiunea 15 noiembrie 2015 se va organiza în data de 22 Mai 2016, la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, potrivit unui comunicat de presă al UMF Târgu Mureș.
 
UMF Târgu Mureș este singurul centru universitar care va organiza concursul de rezidențiat la nivel național în sesiunea mai 2016.
 
Tematica examenului din sesiunea mai 2016 este aceeași cu tematica examenului de rezidențiat din sesiunea noiembrie 2015.
 
Concursul de rezidențiat din primavară se organizează în urma solicitărilor și discuțiilor dintre Federaţia Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România cu reprezentații Ministerului Sănătății despre situația candidaților care, deși au obținut un punctaj minim de promovare, aceștia au rămas fără post/loc.
 

Ministerul Sănătăţii a crescut anual numărul de locuri/posturi scoase la concursul de rezidenţiat, în 2015 fiind scoase la concurs 4.000 de locuri/posturi. 

Sursa: SanatateaTV