Info SănătateaTV.ro: Sorina Pintea, despre Spitalul de Arsi: „Vor exista masuri administrative, dar cel mai important e ca spitalul sa functioneze” Dr. Cristian Grasu: Romania ar avea nevoie de aproximativ 130 de kilograme de imunoglobulina Comisia Europeana a aprobat un nou medicament pentru tratarea unei forme rare si agresive de cancer de piele Cercetatorii au descoperit o noua familie de antibiotice in mostre de sol Sorina Pintea, despre Spitalul de Arsi: „Vor exista masuri administrative, dar cel mai important e ca spitalul sa functioneze” Dr. Cristian Grasu: Romania ar avea nevoie de aproximativ 130 de kilograme de imunoglobulina Comisia Europeana a aprobat un nou medicament pentru tratarea unei forme rare si agresive de cancer de piele Cercetatorii au descoperit o noua familie de antibiotice in mostre de sol Sorina Pintea, despre Spitalul de Arsi: „Vor exista masuri administrative, dar cel mai important e ca spitalul sa functioneze” Dr. Cristian Grasu: Romania ar avea nevoie de aproximativ 130 de kilograme de imunoglobulina Comisia Europeana a aprobat un nou medicament pentru tratarea unei forme rare si agresive de cancer de piele Cercetatorii au descoperit o noua familie de antibiotice in mostre de sol
Duminică, 18 feb 2018      18:18
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Managerul Spitalului Clinic Colentina, dr. Bogdan Andreescu, a fost demis

Managerul Spitalului Clinic Colentina, dr. Bogdan Andreescu, a fost demis

09 ianuarie 2017    

 Managerul Spitalului Clinic Colentina, dr. Bogdan Andreescu, a fost demis astăzi din funcţiede Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, pe motiv că bolnavii internați în unitatea medicală (aflată în subordinea Primăriei) au fost afectaţi, în ultimele zile, din cauza frigului din saloane, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Bucureşti. Aceeaşi sursă precizează că această situaţie a apărut ca urmare a unei administrări defectuoase a spitalului.

 
„L-am demis pe managerul Spitalului Clinic Colentina pentru că nu i-a păsat de bolnavi și nu a asigurat buna funcționare a spitalului în aceste zile cu temperaturi extrem de scăzute! (…) Am fost informată de situația de la Spitalul Clinic Colentina și am verificat imediat. Am constatat că atât presiunea, cât și temperatura erau livrate în parametri normali de RADET, dar conducerea spitalului nu și-a îndeplinit obligațiile asumate, pentru buna funcționare. La Spitalul Clinic Colentina nu există un contract de mentenanță a sistemului de încălzire! Așa cum am stabilit, revizia rețelei interne de termoficare se face înainte de începerea sezonului rece, lucru care nu s-a întâmplat. Așa că, pacienții au suferit consecințele! Ei au stat aproape jumătate de zi în frig din cauza management-ului defectuos al directorului acestui spital. Prin urmare, azi dimineață am semnat Dispozitia de încetare a contractului de management al directorului de la Spitalul Clinic Colentina. (…) Am toleranță zero la superficialitate, lipsă de implicare, empatie cu cetățenii", a precizat în comunicatul de presă, Primarul General Gabriela Firea.
 
Atribuțiile managerului spitalului Clinic Colentina vor fi preluate de directorul medical al unității sanitare, dr. Dana Gabriela Ionescu.
Sursa: SanatateaTV