Info SănătateaTV.ro: Parintii trebuie sa acorde o atentie deosebita instalarii in masini a scaunelor pentru copii Studiu: 56% dintre persoanele cu obezitate sar peste micul dejun Parintii trebuie sa acorde o atentie deosebita instalarii in masini a scaunelor pentru copii Studiu: 56% dintre persoanele cu obezitate sar peste micul dejun Parintii trebuie sa acorde o atentie deosebita instalarii in masini a scaunelor pentru copii Studiu: 56% dintre persoanele cu obezitate sar peste micul dejun
Joi, 17 aug 2017      16:35
Medicii de familie fac recurs dupa repingerea cererii de suspendare a Contractului-Cadru

Medicii de familie fac recurs dupa repingerea cererii de suspendare a Contractului-Cadru

05 aprilie 2011    

Cererea de suspendare a Contractului-Cadru pe 2011-2012 a fost respinsă de Curtea de Apel Bucureşti, în data de 1 aprilie 2011, pe motiv că  este nefondată. Potrivit Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Societatea Naţională de Medicina Familiei şi 16 medici de familie au angajat o casă de avocatură, care a depus in justiţie cererea de suspendare a Contractului-Cadru 2011-2012.

Dosarul nr. 789/2/2011 aflat pe rolul acestei instanţe de judecată la Secţia a -VIII-a contencios administrativ şi fiscal, se referă la suspendarea Hotărârii de Guvern nr. 1389/2010 pentru aprobarea Contractului-Cadru privind condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2011-2012.
 
Dr. Sandra Alexiu, secretar al Societăţii Naţionale de Medicina Familiei, a declarat pentru Sănătatea TV că medicii de familie vor face recurs la această decizie a Curţii de Apel Bucureşti. Dr. Sandra Alexiu a mai spus că medicii de familie pregătesc o “formă de contract decentă şi egală în drepturi” şi că aşteaptă stabilirea unui termen pentru discuţii cu CNAS.
 
Un comunicat al CNAS pe acest subiect poate fi citit pe www.comunicatemedicale.ro
Sursa: SanatateaTV