Info SănătateaTV.ro: Studiu APC: Deodorantele roll-on contin substante cu potential cancerigen, alergenic, care pot afecta multe aparate si sisteme Bolile infectioase transmise prin vectori afecteaza peste 1 miliard de persoane din intreaga lume Studiu APC: Deodorantele roll-on contin substante cu potential cancerigen, alergenic, care pot afecta multe aparate si sisteme Bolile infectioase transmise prin vectori afecteaza peste 1 miliard de persoane din intreaga lume Studiu APC: Deodorantele roll-on contin substante cu potential cancerigen, alergenic, care pot afecta multe aparate si sisteme Bolile infectioase transmise prin vectori afecteaza peste 1 miliard de persoane din intreaga lume
Duminică, 28 aug 2016      23:33
Ministerul Sanatatii lanseaza spre dezbatere Programul de preventie si educatie in sanatate

Ministerul Sanatatii lanseaza spre dezbatere Programul de preventie si educatie in sanatate

24 februarie 2016    
Ministerul Sănătății lansează spre dezbatere Programul multianual integrat de promovare a sănătății și educației pentru sănătate în cadrul evenimentului „Promovarea Sănătății și Educație pentru Sănătate - Dialog asupra Politicilor”, desfășurat la Palatul Cotroceni.
 
La lansare, alături de ministrul Sănătății, conf. dr. Patriciu Achimaș Cadariu, vor participa președintele României, Klaus Iohannis șiDirectorul regional al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) pentru Europa, Zsuzsanna Jakab, cu care ministrul a și avut o întâlnire în cursul zilei de 23 februarie.
 
Pe lângă acest program, Ministerul Sănătății a mai anunțat două programe importante care vizează depistarea precoce a cancerului de sân și a cancerului colorectal, care sunt integrate în Planului comprehensiv de control a cancerului, ce va fi lansat în aprilie, potrivit un comunicat de presă. 
Sursa: SanatateaTV

Societatea Romana de microbiologie