Info SănătateaTV.ro: Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie
Sâmbătă, 17 mar 2018      06:36
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Ministerul Sanatatii si Primaria Sectorului 1 au semnat un protocol pentru relocarea Spitalului Floreasca

Ministerul Sanatatii si Primaria Sectorului 1 au semnat un protocol pentru relocarea Spitalului Floreasca

20 septembrie 2017    

Ministrul Sănătăţii, prof. dr. Florian Bodog, şi Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache, au semnat în această dimineaţă un protocol de colaborare în ceea ce priveşte identificarea şi analiza soluţiilor de relocare a Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca).

 

„Spitalul Floreasca, după cum ştiţi, nu este un spital care se adresează doar Bucureştiului. Spitalul Floreasca este unul dintre capetele de pod ale României la momentul de faţă. Aici se aduc pacienţi din toată ţara. Accesul, în momentul de faţă, la Spitalul Floreasca se face destul de greu. Dar noi ne gândim acum să creştem confortul pentru pacienţi, să creştem posibilitatea de a beneficia de tratamente moderne şi acest lucru nu se poate face decât respectând în întregime circuitele, ceea ce la clădirile actuale, indiferent câte investiţii am face, nu se poate. (...) Acesta este motivul pentru care am semnat acest protocol cu Primăria”, a declarat ministrul Sănătăţii în cadrul ceremoniei de semnare a protocolului.
 
Potrivit Ministerului Sănătăţii, în perioada următoare, cele două instituții vor desemna un grup de lucru care va analiza avantajele şi dezavantajele unui astfel de demers şi va stabili calendarul de implementare a acțiunilor aprobate.
Sursa: SanatateaTV