Info SănătateaTV.ro: O proteina asociata cu aparitia anxietatii si depresiei ar putea avea un rol si in declansarea diabetului, arata un nou studiu Specialist: Neindepartati, polipii pot afecta organele din jur, incepand cu urechea O proteina asociata cu aparitia anxietatii si depresiei ar putea avea un rol si in declansarea diabetului, arata un nou studiu Specialist: Neindepartati, polipii pot afecta organele din jur, incepand cu urechea O proteina asociata cu aparitia anxietatii si depresiei ar putea avea un rol si in declansarea diabetului, arata un nou studiu Specialist: Neindepartati, polipii pot afecta organele din jur, incepand cu urechea
Marţi, 16 ian 2018      21:13
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Noi doze de vaccin hexavalent in tara

Noi doze de vaccin hexavalent in tara

05 iulie 2017    
Ministerul Sănătății a început livrarea noilor doze de vaccin hexavalent în țară. Este vorba despre peste 245 000 de doze care vor ajunge în cabinetele medicilor de familie și la direcțiile județene de sănătate, cantitatea acoperind necesarul pentru aproximativ 5 luni.
 
Ministerul Sănătății a precizat, într-un comunicat de presă, că cele 245.498 de doze sunt livrate înainte de termenul stabilit în contractul de achiziție, respectiv lunile iulie și octombrie 2017.
 
De asemenea, Ministerul Sănătății a demarat procedurile de achiziție a vaccinului hexavalent pentru următorii patru anii (2018-2022), măsură prin care se vor preveni eventualele discontinuități de aprovizionare.
 
Ministerul Sănătății a încheiat în anul 2017 un contract pentru furnizarea a 630.000 de doze de vaccin hexavalent. 120.000 de doze și parțial a două tranșă de 44.229 de doze au fost repartizate în lunile aprilie și mai, urmând ca România să primească o nouă tranșă de vaccin hexavalent.

    

Sursa: SanatateaTV