Info SănătateaTV.ro: Nivelul indemnizatiilor de asigurari sociale de sanatate, pastrat printr-o ordonanta de urgenta Sondaj: Unul din doi romani care au dureri de spate nu merg la doctor din cauza lipsei de timp sau a banilor Nivelul indemnizatiilor de asigurari sociale de sanatate, pastrat printr-o ordonanta de urgenta Sondaj: Unul din doi romani care au dureri de spate nu merg la doctor din cauza lipsei de timp sau a banilor Nivelul indemnizatiilor de asigurari sociale de sanatate, pastrat printr-o ordonanta de urgenta Sondaj: Unul din doi romani care au dureri de spate nu merg la doctor din cauza lipsei de timp sau a banilor
Sâmbătă, 24 feb 2018      13:56
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
OMS si Ministerul Sanatatii au semnat Acordul de Colaborare Bienal pentru 2016-2017

OMS si Ministerul Sanatatii au semnat Acordul de Colaborare Bienal pentru 2016-2017

24 februarie 2016    
Organizația Mondială a Sănătății, Biroul Regional pentru Europa și Ministerul Sănătății au încheiat Acordul de Colaborare Bienal pentru perioada 2016-2017.
 
Protocolul de colaborare a fost semnat de către ministrul Sănătății, conf. dr. Patriciu Achimaș Cadariu și Directorul regional al OMS pentru EuropaZsuzsanna Jakab în prezența președintelui Klaus Iohannis, în cadrul evenimentului „Promovarea Sănătății și Educație pentru Sănătate - Dialog asupra Politicilor”, găzduit de către Administrația Prezidențială.
 
„Semnarea acordului de colaborare bienală între OMS, Biroul regional pentru Europa și Ministerul Sănătății din România confirmă hotărârea noastră de a îmbunătăți guvernanța globală pentru sănătate și de a dezvolta politici și programe de sănătate eficiente”, a declarat președintele.
 
Șeful Statului a subliniat angajamentul României pentru o dezvoltare a sistemului de sănătate în concordanță cu direcțiile trasate de cătreOrganizația Mondială a Sănătății.
 
„Angajamentul nostru comun privește o dezvoltare a sănătății echitabilă, durabilă și responsabilă în acord cu direcțiile formulate în strategia pentru sănătate din Europa 2020 a OMS. În același timp, ne dorim să identificăm acele soluții care fac sistemul de sănătate mai eficient și mai performant pentru cetățeni”, a mai spus președintele Klaus Iohannis. 
Sursa: SanatateaTV