Info SănătateaTV.ro: Statistici: 3% din populatia Romaniei sufera de boli reumatice de tip inflamator Campanie europeana de constientizare asupra bolilor reumatice, lansata si in Romania Norma de hrana a bolnavilor din spitalele bucurestene administrate de ASSMB va fi majorata Statistici: 3% din populatia Romaniei sufera de boli reumatice de tip inflamator Campanie europeana de constientizare asupra bolilor reumatice, lansata si in Romania Norma de hrana a bolnavilor din spitalele bucurestene administrate de ASSMB va fi majorata Statistici: 3% din populatia Romaniei sufera de boli reumatice de tip inflamator Campanie europeana de constientizare asupra bolilor reumatice, lansata si in Romania Norma de hrana a bolnavilor din spitalele bucurestene administrate de ASSMB va fi majorata
Luni, 23 apr 2018      01:49
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Peste 100 de participanti la Conferinta Nationala de Anestezie si Terapie Intensiva Prof dr. Dan Tulbure, editia I

Peste 100 de participanti la Conferinta Nationala de Anestezie si Terapie Intensiva Prof dr. Dan Tulbure, editia I

11 februarie 2016    
Share pe Facebook
Prima ediție a Conferinței Naționale de Anestezie și Terapie Intensivă „Prof. dr. Dan Tulbure”, organizată științific de Institutul Clinic Fundeni și Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă, aduce un omagiu unei personalități din lumea medicală cu o contribuție uriașă în dezvoltarea specialității de Anestezie și Terapie Intensivă în România.
 
Institutul Clinic Fundeni este un reper puternic în sistemul de sănătate românesc, iar prof. dr. Dan Tulbure, o imagine clară a profesionalismului, dedicării și perfecționismului în tot ceea ce a realizat în domeniul Anesteziei și Terapiei Intensive, în cadrul Institutului Clinic Fundeni. Profesorul Tulbure a creat o școală de Anestezie și Terapie Intensivă și mă bucur că, în cadrul Institutului, avem o secție care îi poartă numele”, a declarat conf. dr. Carmen Orban, manager Institutul Clinic Fundeni.
 
Personalitatea profesorului Dan Tulbure este strâns legată de evoluția școlii moderne de Anestezie și Terapie Intensivă. Renumitul medic a oferit mentorat și a ghidat activitatea profesională a numeroase generații de specialiști în cele două discipline conectate, pe parcursul întregii sale vieți.
 
„Mă responsabilizează enorm faptul că, în prezent, conduc secția al cărei nume este cel al prof. dr. Dan Tulbure. Fiecare medic din această secție trebuie să înțeleagă că este un continuator al profesionalismului și practicii prof. dr. Dan Tulbure și că trebuie să se dedice unei îngrijiri cât mai bune a pacienților. Suntem cu toții responsabili față de tradiția performanței medicale pe care prof. dr. Dan Tulbure a impus-o la Institutul Clinic Fundeni” a declarat conf. dr. Dana Tomescu, șef Secţia Clinică ATI III.
 
Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă este onorată că a fost construită pe o istorie puternică, o istorie făcută de oameni profesioniști, revoluționari și dedicați specialității de Anestezie și Terapie Intensivă și pacienților, în general, iar unul dintre aceștia, și un titan al specialității, este prof. dr. Dan Tulbure”, a afirmat prof. dr. Șerban Bubenek, președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă.
Organizatorii Conferinței Naționale de Anestezie și Terapie Intensivă „Prof. dr. Dan Tulbure” își propun să extindă manifestarea în anii următori și să stabilească o tradiție a acestui eveniment științific.
 
Co-președinții evenimentului:
Conf. dr. Carmen Orban, Manager IC Fundeni
Prof. dr. Șerban Bubenek, Șeful Clinicii ATI Fundeni Președinte al Societății Române de ATI
Conf. dr. Dana Tomescu, Șef secție ATI III, IC Fundeni
 
Organizatori: Institutul Clinic Fundeni, Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă
Parteneri/Sponsori de Argint: DRAEGER, PFIZER
Parteneri de Bronz: ANGELINI, FARMEXIM, KAPAMED, VELMED, TEHNOPLUS
 Concept & Management eveniment – Sănătatea Press Group, expertul tău în comunicare pe domeniul medical.

    

Sursa: SanatateaTV