Info SănătateaTV.ro: Debutul menstruatiei inainte de varsta de 12 ani creste riscul aparitiei problemelor cardiovasculare mai tarziu in viata A fost inregistrat un al doilea deces cauzat de gripa. Ministerul Sanatatii solicita intensificarea vaccinarii antigripale Anxietatea ar putea reprezenta un simptom precoce al aparitiei bolii Alzheimer Debutul menstruatiei inainte de varsta de 12 ani creste riscul aparitiei problemelor cardiovasculare mai tarziu in viata A fost inregistrat un al doilea deces cauzat de gripa. Ministerul Sanatatii solicita intensificarea vaccinarii antigripale Anxietatea ar putea reprezenta un simptom precoce al aparitiei bolii Alzheimer Debutul menstruatiei inainte de varsta de 12 ani creste riscul aparitiei problemelor cardiovasculare mai tarziu in viata A fost inregistrat un al doilea deces cauzat de gripa. Ministerul Sanatatii solicita intensificarea vaccinarii antigripale Anxietatea ar putea reprezenta un simptom precoce al aparitiei bolii Alzheimer
Joi, 18 ian 2018      21:53
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Primaria Generala va aloca fonduri suplimentare pentru spitale si ambulante

Primaria Generala va aloca fonduri suplimentare pentru spitale si ambulante

12 septembrie 2017    
În cadrul ședinței Consiliului General al Municipiului București, Primarul General, Gabriela Firea, a detaliat proiectul de rectificare a bugetului Primăriei Municipiului București, specificând că se vor acorda bani pentru spitale, ambulanțe și fonduri destinate copiilor cu dizabilități. 
 
Conform unui comunicat de presă transmis de Primăria Municipiului București, 6 milioane de euro vor fi destinați Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București pentru plata sprijinului acordat copiilor cu dizabilități până la sfârșitul acestui an.
 
4,4 milioane de euro vor merge la Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București pentru investiții. Din această sumă, Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila va primi 2,9 milioane euro pentru reparații curente și achiziționarea de aparatură, iar Spitalul Clinic de Psihiatrie Al. Obregia 1,5 milioane euro, pentru dotarea cu paturi și echipamente medicale.

Aproape un milion de euro sunt direcționați către achiziționarea a 6 salvări - autospeciale de intervenție, două de tip C și 4 de tip B1/B2.  

Sursa: SanatateaTV