Info SănătateaTV.ro: Nivelul indemnizatiilor de asigurari sociale de sanatate, pastrat printr-o ordonanta de urgenta Sondaj: Unul din doi romani care au dureri de spate nu merg la doctor din cauza lipsei de timp sau a banilor Nivelul indemnizatiilor de asigurari sociale de sanatate, pastrat printr-o ordonanta de urgenta Sondaj: Unul din doi romani care au dureri de spate nu merg la doctor din cauza lipsei de timp sau a banilor Nivelul indemnizatiilor de asigurari sociale de sanatate, pastrat printr-o ordonanta de urgenta Sondaj: Unul din doi romani care au dureri de spate nu merg la doctor din cauza lipsei de timp sau a banilor
Sâmbătă, 24 feb 2018      00:24
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Primul Congres National al Societatii Romane de Transplant Medular a inceput

Primul Congres National al Societatii Romane de Transplant Medular a inceput

20 iunie 2017    
Lucrările ştiinţifice ale primului Congres Naţional al Societăţii Române de Transplant Medular au început astăzi, la eveniment luând parte, timp de două zile, profesionişti din domeniul medical, din ţară şi din străinătate, cu o vastă experienţă, care şi-au pus amprenta în dezvoltarea transplantului medular, încă din perioada de pionerat.
 
Congresul Naţional al Societăţii Române de Transplant Medular, prin programul ştiinţific complex ce abordează teme de actualitate din domeniu, îşi propune să aducă o contribuţie majoră în ceea ce priveşte educaţia medicală a specialiştilor implicaţi în transplantul medular. În acelaşi timp, se doreşte şi crearea unui cadru de colaborare profesională în vederea dezvoltării activităţii de transplant medular.
 
Temele care vor fi dezbătute la conferință ating aspecte legate, printre altele, de perspectivele transplantului alogenic, de perspectivele în transplantul de celule stem hematopoietice, de integrarea terapiei moleculare şi celulare, Registrul de celule stem din România, Banca de celule stem din Fundeni, dar şi aspecte legate de importanţa acreditării JACIE.
 
Printre speakerii din ţară şi din străinătate la Congres se numără: Prof. dr. Arnon Nagler, Prof. dr. Ștefan Ciurea, Prof. dr. Anna Sureda, Prof. dr. Peter Dreger, Prof. dr. Gabriel Ghiaur, Iris Bargallo, Conf. dr. Alina Tănase, Conf. dr. Anca Coliță, Conf. dr. Andrei Coliță, Conf. dr. Horia Bumbea, Conf. dr. Smaranda Arghirescu, Dr. Erzebet Lazăr Benedek, Dr. Mihaela Andreescu, Dr. Aurora Dragomirișteanu, Dr. Alexandra Ionete, Dr. Cristian Barbu, Dr. Zsofia Varady, Dr. Ciprian Tomuleasa.
 
Organizator științific: Societatea Română de Transplant Medular
 

Management eveniment: Sănătatea Press Group – Expertul tău în comunicare pe domeniul medical